Ηράκλειο Αττικής – Ορκίστηκε Δήμαρχος και νέο Δημοτικό Συμβούλιο – Δηλώσεις & μηνύματα

Η προηγούμενη ορκωμοσία των Δημάρχων και των Δημοτικών Συμβουλίων είχε γίνει… καλοκαιρινά, αφού είχαν αναλάβει 1η Σεπτέμβριου του 2019, ωστόσο φέτος επανήλθε η… κανονικότητα της ορκωμοσίας στις γιορτές, αφού η ανάληψη των καθηκόντων των νέων δημοτικών αρχών μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, θα γίνει την 1η Ιανουαρίου.

 

Γιορτινό λοιπόν το κλίμα και στο Ηράκλειο Αττικής, με την ορκωμοσία να γίνεται στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», χοροστατούντος του θρησκευτικού όρκου του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Ηρακλείου, Φιλαδελφείας και Χαλκηδόνος, Γαβριήλ και ενώπιον πλήθους επισήμων και κατοίκων του Ηρακλείου.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ηρακλείου «με την υπόσχεση το έργο για τον Δήμο και τους δημότες του να συνεχίσει σε ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και τα μέλη της νέας σύνθεσης του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης ορκίστηκαν στα καθήκοντά τους ενόψει της καινούργιας δημοτικής περιόδου.

 

«Δεν μπορώ, αλλά και δεν θέλω, να κρύψω τη συγκίνηση μου. Είναι η τρίτη φορά, που οι δημότες της πόλης μας μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Η τρίτη φορά που έχω την τιμή να ορκίζομαι δήμαρχος Ηρακλείου. Η τρίτη φορά που αναλαμβάνω, με τους συνεργάτες μου, την ευθύνη ώστε το Ηράκλειο να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, με ποιότητα και σιγουριά. Η σημερινή δεν είναι μόνο μια ημέρα συγκίνησης, χαράς και γιορτής. Είναι και μία ημέρα αναστοχασμού, δεσμεύσεων και ευθύνης», τόνισε στον χαιρετισμό του ο Νίκος Μπάμπαλος και συμπλήρωσε:

«Θέλω, λοιπόν, εκ μέρους όλων των δημοτικών συμβούλων της παράταξης μας και των συνεργατών μου, να σας βεβαιώσω, ότι είμαστε  αποφασισμένοι, στα 5 χρόνια που έρχονται, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όλα όσα ο Δήμος μας και οι δημότες δικαιούνται.

 

Ελπίζω στην προσπάθεια αυτή να έχουμε και τη θετική συνεισφορά των παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης. Την καλόπιστη κριτική, τις θετικές παρεμβάσεις, τις προτάσεις τους. Είμαστε ανοικτοί στο δημιουργικό διάλογο,  πιστεύοντας ότι, πέρα από τις όποιες διαφορές έχουμε, το Ηράκλειο μας ενώνει. 

 

Το αισθάνομαι, το ζω καθημερινά, η εμπιστοσύνη είναι η κρίσιμη και καθοριστική έννοια που διαμορφώνει τη σχέση ενός Δημάρχου και μίας Δημοτικής Αρχής με τους δημότες.

 

Είναι η εμπιστοσύνη σας, που μας δίνει τη δυνατότητα να εργαστούμε αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας χρηματοδοτήσεις και υλοποιώντας έργα που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου και στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. 

 

Είναι η εμπιστοσύνη σας, που μας βοηθά να  βελτιώσουμε και να διευρύνουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους δημότες. Να αναβαθμίσουμε το κοινωνικό μας πρόγραμμα. Να στηρίξουμε τους νέους, τους ηλικιωμένους, τους επαγγελματίες, ολόκληρη την τοπική κοινωνία, στις κρίσεις που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια.  

 

Είναι η εμπιστοσύνη σας, που οδηγεί στην ακόμα μεγαλύτερη αξιοποίηση του του Κτήματος Φιξ. Ενός πνεύμονα πρασίνου 28 στρεμμάτων, που αναβαθμίζει το περιβάλλον της καθημερινότητας μας.

 

Είναι η εμπιστοσύνη σας, που αποτελεί για εμένα και τους συνεργάτες μου, τη μεγαλύτερη τιμή και συνεπάγεται τη μεγαλύτερη ευθύνη.

 

Ευθύνη να επιταχύνουμε τη θετική πορεία του Δήμου μας, που κινείται σε δρόμους ανάπτυξης και προόδου.

 

Ευθύνη να συνεχίσουμε με μικρά και μεγάλα έργα και να εξασφαλίσουμε  χρηματοδοτήσεις για ακόμα περισσότερα.

 

Ευθύνη να παρέχουμε όλο και περισσότερες και όλο και καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.    

 

Το Ηράκλειο, παρά τις συνεχείς παγκόσμιες κρίσεις των προηγούμενων ετών, βρίσκεται σταθερά, σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Στα χρόνια που πέρασαν, πετύχαμε πολλά. Στα χρόνια που έρχονται, μαζί, μπορούμε και θα πετύχουμε ακόμα περισσότερα. 

 

Σας καλούμε να γίνετε όλες και όλοι, μέρος της μεγάλης, οργανωμένης,  συστηματικής προσπάθειας που διασφαλίζει ότι, με έργο στην πράξη, το Ηράκλειο θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Για το Ηράκλειο μας, την πόλη που όλοι αγαπάμε, σε μια εποχή έργου και προόδου».

 

Μήνυμα Γιώργου Παπαδημητρίου

Το δικό του μήνυμα κοινοποίησε από τα social media ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Παπαδημητρίου:

«Ηράκλειο Πολιτών! Καλή μας θητεία! Υγεία και δύναμη! Δυναμικά και ειλικρινά, κοντά στους Ηρακλειώτες και τις Ηρακλειώτισσες! Μπορούμε καλύτερα & αξίζουμε περισσότερα».

 

Δήλωση Νίκου Μπαρμπούνη

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ηράκλειο αλλιώς» με επικεφαλής τον Νίκο Μπαρμπούνη, «Η φωνή του «Ηράκλειο Αλλιώς», η δική σας φωνή θα εκπροσωπείται στο νέο σχήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, δια του κ. Νίκου Μπαρμπούνη.

 

Το «Ηράκλειο Αλλιώς» η νέα, δυναμική, αυτοδιοικητική πρόταση για την πόλη μας είναι εδώ για να υλοποιήσει όλα αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε και προεκλογικά. Για το «Ηράκλειο Αλλιώς» όλα τώρα ξεκινούν, καθώς η πενταετής αυτή θητεία είναι πολύ κρίσιμη για την πόλη του Ηρακλείου.

«Είμαστε εδώ, όλοι μαζί να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας, να σας εκπροσωπήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να διεκδικήσουμε, να εργαστούμε σκληρά και να υλοποιήσουμε έργο από τη θέση που εσείς μας δώσατε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Το «Ηράκλειο Αλλιώς» είστε εσείς, όπως πολλές φορές σας έχουμε πει. Το «Ηράκλειο Αλλιώς» είναι η καθεμιά και ο καθένας από εμάς και είναι μεγάλη η ευθύνη και η τιμή να είμαι εγώ αυτός που θα εκφράζω τις θέσεις, τους προβληματισμούς, τις αγωνίες, τις διεκδικήσεις τις κοινές μας μέσα στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

 

Η κοινωνία μας τείνει χείρα βοηθείας, τα θέματα είναι πολλά και σοβαρά. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές φιλοδοξίες και μικροπολιτικές. Ευχόμαστε όλοι οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι να είναι στην ίδια πορεία πλεύσης με εμάς και να μπορέσουμε να προσφέρουμε μέσα από συλλογική δουλειά, με συνεργασία και αυταπάρνηση για το καλό της πόλης μας, για το κοινό μας συμφέρον, για μια καλύτερη ζωή.

 

Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά που μας εμπιστευτήκατε. Είμαστε εδώ, για να σας αποδείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή!», δήλωσε ο Νίκος Μπαρμπούνης.

 

Το «Ηράκλειο Αλλιώς» και ο επικεφαλής του, δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Μπαρμπούνης εύχονται σε όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές με υγεία και ειρήνη».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU