Τέσσερα ακόμα συστήματα υπόγειων κάδων τοποθετεί ο δήμος Ηρακλείου Αττικής

Τέσσερα νέα συστήματα υπόγειων κάδων συμβατικού απορρίμματος και ανακύκλωσης τοποθετεί αυτό το διάστημα σε, αντίστοιχα, τέσσερις γειτονιές της πόλης ο δήμος Ηρακλείου Αττικής, αυξάνοντας έτσι περαιτέρω τα σημεία που πλέον οι δημότες μπορούν να βρουν τους υπόγειους κάδους σε όλη την πόλη.

Τα νέα συστήματα τοποθετούνται στις οδούς: Κοραή και Τερτσέτη στην Καναπίτσα, Πίτλιγκερ και Ιακωβίδου στο Παλαιό Ηράκλειο, Κοσμά Αιτωλού στο Κάτω Ψαλίδι, Φιλικής Εταιρείας και Καλαβρύτων στο Άνω Ψαλίδι.

Τα οφέλη πολλαπλά: αφενός η υγιεινή και η αισθητική, αφού τα απορρίμματα τοποθετούνται κάτω από την επιφάνεια της γης, αφετέρου η λειτουργικότητα, καθώς κάθε ένα από αυτά τα συστήματα μπορεί να αντικαταστήσει έως και 10 συμβατικούς, παλιού τύπου κάδους απελευθερώνοντας έτσι θέσεις στάθμευσης για τα οχήματα και τα πεζοδρόμια για τους πεζούς.

Επιπλέον, η αποκομιδή γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικά και με οικονομία χρόνου και χρήματος, καθώς τα συστήματα υπόγειων κάδων εκπέμπουν ένδειξη που ειδοποιεί την Διεύθυνση Περιβάλλοντος για το πότε είναι γεμάτοι και πρέπει να περάσει απορριμματοφόρο.

«Όλα τα χρόνια της διοίκησής μας στον Δήμο έχουμε επενδύσει αρκετά σε ένα νέο μοντέλο διαχείρισης της καθαριότητας της πόλης μας. Από την ανανέωση του στόλου, την διεύρυνση της Ανακύκλωσης έως και τους υπόγειους κάδους. Στόχος μας πάντα να επιστρέφουμε στους δημότες μας πολλαπλά οφέλη με υπηρεσίες, αξιοποιώντας κάθε ευρώ σε υποδομές και σύγχρονα εργαλεία για μια πιο καθαρή, όμορφη και πράσινη πόλη», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU