Τρομερή έκρηξη κατέστρεψε καφέ στο Ηράκλειο Αττικής τα ξημερώματα – ΒΙΝΤΕΟ από ρεπορτάζ

Ολοσχερώς καταστράφηκε καφέ το οποίο λειτουργούσε εδώ και λίγες εβδομάδες επί της Ηρακλείου 468 (στο ύψος της Αττικής Οδού) στο Ηράκλειο Αττικής, μετά από μία φοβερή έκρηξη που σήκωσε στο πόδι ολόκληρη τη γειτονιά

 

Όπως αναφέρει το ieidiseis.gr «Συναγερμός σήμανε σε γειτονιά του  Ηρακλείου Αττικής περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα, όταν έκρηξη σημειώθηκε σε καφετέρια, διαλύοντάς την κυριολεκτικά.

 

Από το κατάστημα με καφέ και τυρόπιτες που βρίσκεται στην οδό Πλαταιών στη συμβολή με την λεωφόρο Ηρακλείου δεν έμεινε κυριολεκτικά τίποτα. Μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν πως η καφετέρια είχε ανοίξει περίπου το Πάσχα.

 

Όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε το Mega οι υλικές ζημιές είναι τεράστιες, το κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές έχουν υποστεί και 5 αυτοκίνητα που βρίσκονταν πλησίον της καφετέριας και ήταν σταθμευμένα γύρω γύρω.

 

Μαρτυρία αναφέρει πως η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή που τραντάχτηκαν όλα τα σπίτια και πως σχηματίστηκε ένα σύννεφο καπνού.

 

Η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ πυροτεχνουργοί της ΕΛ. ΑΣ διεξάγουν έρευμα προκειμένου να διαπιστωθει τι έχει συμβεί αλλά και τα αίτια της έκρηξης, όπως και το υλικό που χρησιμοποιήθηκε και κατέστρεψε ολοσχερώς την επιχείρηση.

 

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο MEGA.

 

«Μένω 300 μέτρα πιο κάτω από την οδό Κύπρου. Στις 3.25 ένιωσα ένα πολύ δυνατό μπαμ, ένιωσα το σπίτι να κουνιέται 5 φορές πιο δυνατά από όταν κάνει έναν δυνατό σεισμό. Ντύθηκα και βγήκα από το σπίτι, κατάλαβα προς ποια κατεύθυνση ήρθε ο θόρυβος και έσπευσα στο σημείο. Είδα αυτή την εικόνα, πάλι καλά δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Οι ζημιές πάνε μέχρι και τα 150 μέτρα, ήταν ισχυρό το ωστικό κύμα», τόνισε αρχικά.

 

«Το κατάστημα κάπου στον μήνα είχε ανοίξει, το Πάσχα περίπου, ήταν ωραίο καφέ ήμουν και πελάτης», συμπλήρωσε».

Το καφέ πριν την καταστροφή:

Δείτε βίντεο από ρεπορτάζ:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU