Καφρίλα εκτός ορίων – BINTEO: Πεδίο μάχης το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ της Τετάρτης το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας μετά την επίθεση 60 περίπου οπαδών του Ολυμπιακού με φωτοβολίδες και κροτίδες σε θαμώνες μαγαζιών στο άλσος (πηγή: tvxs.gr).

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε δύο άτομα ενώ προκλήθηκε πανικός στους σε θαμώνες καταστημάτων.

Το θέμα ανέδειξε αρχικά ο δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Ν.Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου, με ανάρτηση του στο facebook.

Στη συνέχεια ανέβηκαν, προφανώς από κάποιους δράστες ή φίλους τους, βίντεο στο youtube και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να “διαφημίσουν” τα κατορθώματά τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και κροτίδες σε θαμώνες μαγαζιών, στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Εξήντα άτομα κυνηγούσαν νεαρούς που κάθονταν αμέριμνοι και έτρεξαν για να γλιτώσουν από την επίθεση. Δυο από αυτούς τραυματίστηκαν.

Όπως αναφέρεται, το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας γέμισε καπνούς από τις φωτοβολίδες. Η επίθεση των συγκεκριμένων ατόμων ανάγκασε τους θαμώνες των καταστημάτων να φύγουν τρέχοντας. Ανάμεσα τους, οικογένειες με παιδιά.

Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται, οι ταραξίες περίμεναν στο άλσος να υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ κι έτσι να υπάρξουν συμπλοκές. Οι δράστες έφυγαν πριν προλάβει να φτάσει στην περιοχή η αστυνομία.

 

Δείτε το ρεπορτάζ του alpha και το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

 

 

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU