Δράσεις της «Ενότητας για τη Νέα Ιωνία» με «Νέα Αριστερά» και ΣΥΡΙΖΑ για θέματα υγείας

Στις δράσεις της «Ενότητας για τη Νέα Ιωνία» για θέματα στο χώρο της υγείας στη Νέα Ιωνία, αναφέρθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Χρήστος Κανλής. Στη μία περίπτωση αναφέρεται σε πρωτοβουλία της «Νέας Αριστεράς» και στην άλλη σε κοινή παρουσία με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά σημειώνει: «Η ανάγκη για δημόσια δωρεάν υγεία υψηλού επιπέδου έγινε ξεκάθαρη σε όλους μας με απόλυτο τρόπο μέσα στην πανδημία. Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, βρέθηκα στο Κέντρο Υγείας Νέας Ιωνίας στην Αλ. Παναγούλη με κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς με αφορμή την απομάκρυνση και μεταφορά του Φαρμακείου στην Αγία Παρασκευή ενώ εκκρεμεί και η απομάκρυνση ολόκληρης της δομής του Κέντρου Υγείας.

Στη συνέχεια συνομιλήσαμε με το νέο Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Μανούρη σε προσπάθεια ευθυγράμμισης για την επιστροφή του Φαρμακείο και τη διατήρηση του Κέντρου Υγείας στην πόλη μας. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και αναλύθηκαν πολλές παράμετροι στις η Περιφέρεια, το Υπουργείο Υγείας και ο Δήμος μπορούν να βοηθήσουν στην παραμονή του Κέντρου Υγείας

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου παρευρέθηκα στην κοπή της πίτας του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου της Νέας Ιωνίας με την τοπική Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν.Ιωνίας, την βουλευτή κ. Αθηνά Λινού και το μέλος της Κ.Ε. κ. Αγγουράκη.

Το νοσοκομείο της “Αγίας Όλγας” αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για το δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας στην πόλη μας και σε όλη τη Βόρεια Αθήνα.

 

Βρεθήκαμε ανάμεσα σε ιατρούς, νοσηλευτές και επικουρικό προσωπικό, ανάμεσα σε αυτούς που καθημερινά αγωνίζονται για εμάς ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε, να ζούμε, να ονειρευόμαστε.

 

Το Ε.Σ.Υ. χρειάζεται τη στήριξη της κεντρικής κυβέρνησης και της τοπική αυτοδιοίκησης. Διαχρονικά τα δημοτικά Συμβούλια και οι διοικήσεις του δήμου μας βρισκόμασταν δίπλα στο νοσοκομείο της πόλης και στις διεκδικήσεις των εργαζομένων του με στόχο τη διατήρηση του δωρεάν χαρακτήρα της υγείας και τις υψηλές υγειονομικές παροχές».

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU