Χρήστος Κανλής: «Δεν έχει κουλτούρα συνεργασίας η δήμαρχος Νέας Ιωνίας!»

Παντελής έλλειψη ενημέρωσης, ελέγχου και Δημοκρατίας καταλόγισε στην δημοτική αρχή της Δέσποινας Θωμαΐδου ο επικεφαλής της «Ενότητας για τη Νέα Ιωνία» και υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Χρήστος Κανλής, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Η δημοτική αρχή είναι μακριά από τη δική μας κουλτούρα των συνθέσεων και των συνεργασιών. Για μία σειρά από ζητήματα η διοίκηση του δήμου δεν μας παρέχει στοιχεία. Έχουμε αποχωρήσει και από επιτροπές, αλλά και από το δημοτικό συμβούλιο επειδή δεν μας παρέχονται στοιχεία από τη δημοτική αρχή», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κανλής.

Ο ίδιος αναφέρθηκε σε τρία μεγάλα τεχνικά έργα (υπόγειο πάρκινγκ στο Ο.Τ. 150, αντιπλημμυρικά έργα και πεζογέφυρα Παναγούλη), που είχαν δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Αττικής κατά την προηγούμενη δημοτική αρχή του Ηρακλή Γκότση και τα οποία έχουν βαλτώσει εξαιτίας των χειρισμών της νυν διοίκησης του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Επιπρόσθετα, ο Χρήστος Κανλής υπογράμμισε πως θα πρέπει κάποια στιγμή να λειτουργήσει σοβαρά η ανακύκλωση στην πόλη, ενώ θα πρέπει, όπως είπε, να βρεθεί λύση και με την μεταφορά του αμαξοστασίου από τις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Χρήστου Κανλή στο παρακάτω link:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU