Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει υποψήφιους την Τρίτη 9 Απριλίου στη Νέα Ιωνία

Στη Νέα Ιωνία θα βρεθεί το απόγευμα της Τρίτης 9 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης των υποψηφίων των προκριματικών εκλογών που θα διεξάγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών.

Συγκεκριμένα, η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε και οι υποψήφιοι των προκριματικών που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της Αττικής θα παρουσιαστούν από τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν την Τρίτη 9/4, την Τετάρτη 10/4 και την Πέμπτη 11/4.

 

Αναλυτικά:

Η 1η εκδήλωση θα διεξαχθεί στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου της Νέας Ιωνίας (δίπλα στο ΚΕΠ της Νέας Ιωνίας, κοντά στον σταθμό των ΗΣΑΠ) την Τρίτη 9/4, στις 19:00.

 

Η 2η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/4 στο Περιστέρι, στην Πλατεία Δημαρχείου, στις 20:00.

 

Η 3η εκδήλωση, με την οποία θα ολοκληρωθεί η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής, θα διεξαχθεί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, την Παρασκευή 12/4 στις 19:30.

 

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νέας Ιωνίας «την εκδήλωση διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Βόρειας Αθήνας (ΝΕΒΑ) του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και είναι μια από τις δύο σχετικές κεντρικές παρουσιάσεις που θα γίνουν στην Αττική.

Στις εν λόγω προκριματικές εσωκομματικές εκλογές, δικαίωμα ψήφου θα έχει κάθε προοδευτικός πολίτης ανεξάρτητα του εάν είναι μέλος του κόμματος ή όχι.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας (Κάλβου &, Τζαβέλλα 2), την Κυριακή, 14 Απριλίου».

xr:d:DAF6sFlGsqc:44,j:6459711913125879276,t:24040718
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU