BINTEO – Στέφανος Κασσελάκης: “Εδώ στη Νέα Ιωνία, στο μέρος που ξέρει πολύ καλά από την αδικία”

Από τη Νέα Ιωνία ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης τη διαδικασία παρουσίασης των υποψήφιων για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

 

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκε στην πόλη ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης, ο οποίος τον ξενάγησε και στο μουσείο του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού – ΚΕΜΙΠΟ, ενώ παρευρέθηκαν και η πρώην Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, ο επικεφαλής της παράταξης “Αλλαγή για τη Νέα Ιωνία” Βασίλης Χριστοδούλου και ο επικεφαλής της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”, Χρήστος Κανλής. Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατήργησε πρόσφατα την αυτόνομη μορφή των Κέντρων Μικρασιατικού Πολιτισμού.

 

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από το βίντεο του zonews TV:

 

 

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του, «εδώ στη Νέα Ιωνία, στο μέρος που ξέρει πολύ καλά από την αδικία, τη μικρασιατική καταστροφή, στην ευρύτερη Αθήνα, στην Αττική οι υποψήφιοί μας θα είναι στην πρώτη γραμμή και αυτή την Κυριακή 14 Απριλίου και μετά. Θέλω να πω σε όλους σας ότι το μονοπάτι σας τώρα μόλις αρχίζει. Ό,τι και να γίνει η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη στη χώρα μας που είναι και θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο χώρο για εσάς αλλά ανάγκη να μείνετε ενεργοί. Έχετε τον λόγο μου ότι θα είμαι στο πλευρό σας και την επόμενη μέρα».

Στη συνέχεια η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Βούλα Κεχαγιά παρουσίασε την πρώτη ομάδα υποψηφίων από την Αττική (σήμερα παρουσιάζεται στο Περιστέρι η δεύτερη ομάδα και την Παρασκευή η τρίτη ομάδα στη Νέα Σμύρνη) και συγκεκριμένα τους παρακάτω:

 

Αθανασίου Μάριος, ηθοποιός.

 

Αυλωνίτης Ανδρέας χημικός μηχανικός, με μεταπτυχιακά στα συστήματα παραγωγής ενέργειας, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

 

Αυλωνίτου Ελένη, Ερευνήτρια – Εργοφυσιολόγος, κάτοχος πτυχίων Masters και Διδακτορικού (Ph.D) στην Εργοφυσιολογία και Ενδοκρινολογία της Άσκησης του Πανεπιστημίου Indiana, ΗΠΑ.

 

Βουτσάς Αθανάσιος, ηλεκτρονικός

 

Γιαννούλη Σοφία – Μαρία, Σύμβουλος Στρατηγικής.

 

Κοροβέση Μυρτώ, δικηγόρος και Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής, κάτοχος μεταπτυχιακού με τίτλο «Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

 

Κουλάκογλου Νικόλας, ιδιωτικός Υπάλληλος, διευθυντής Δημιουργικού με Bachelor of Graphic Design.

 

Μανδηλάς Αντώνιος, Πανεπιστημιακός και Συγκλητικός του ΕΚΠΑ, προπονητής Α’ Εθνικής στην Καλαθοσφαίριση, επαναπατρισμένος πολιτικός πρόσφυγας (Τσεχοσλοβακία), καθηγητής Γερμανικής Γλώσσας και Φυσικής Αγωγής, με Master, Διδακτορικό, και μεταδιδακτορικές σπουδές.

 

Μαρκάκης Κων/νος Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός. ΕΜΠ Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος, TU Hannover Μεταπτυχιακό

 

Μπίτσιος Κωνσταντίνος, Δικηγόρος με εξειδίκευση στο Ευρωπαϊκό Ποινικό Δίκαιο, στο Κοινοτικό και το Ναυτικό Δίκαιο (Νομικό Τμήμα του Καθολικού Πανεπιστημίου του Leuven – Βέλγιο

 

Παλαιού Αλεξάνδρα, βιβλιοθηκονόμος.

 

Παπανίκου Σοφία, δερματολόγος Επιμελήτρια Α στο ΕΣΥ .

 

Παππάς Νίκος, πρώην Διεθνής Μπασκετμπολίστας. Από το 2023 συνεχίζει να φοιτά στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

 

Σιούτα Νίκη, Μηχανικός Περιβάλλοντος. Διδάκτωρ Μηχανικός Περιβάλλοντος ΑΠΘ, Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνείου Μονάχου, Υγιεινολόγος Μηχανικός.

 

Φαραντούρης Νικόλαος, καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου & Δικαίου Ενέργειας Πανεπιστημίου Πειραιώς. Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου & Δικαίου Ενέργειας Πανεπιστημίου Πειραιώς. Κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet. Διευθυντής του διεθνούς προγράμματος Μεταπτυχιακών στην Ενέργεια. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο με 22 χρόνια δικηγορικής εμπειρίας στην Ελλάδα, τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

 

Μαρίνης Αριστείδης, Οδοντίατρος με μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στο πανεπιστήμιο NYU NEW YORK UNIVERSITY.

 

Μίχαλος Γιώργος, Μεταφραστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης.

 

Τριανταφυλλίδης Κων/νος, Φιλόλογος –ισοτρικός.

 

Μωραΐτης Γρηγόρης, χοροδιδάσκαλος

 

Σακελλαριάδης Θανάσης, επίκουρος Kαθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, πρώην Διευθυντής του Τομέα Ιστορίας της Φιλοσοφίας και συγγραφέας.

 

 

Δείτε εδώ ολόκληρη την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη:

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU