Η ΚΕΕΡΦΑ Βορείων Προαστίων για την αντιφασιστική συγκέντρωση της 1ης Νοεμβρίου στο Ηράκλειο Αττικής

Η ΚΕΕΡΦΑ Βορείων Προαστίων χαιρετίζει τους 2.000 αντιφασίστες και αντιφασίστριες, μέλη φορέων, συλλογικοτήτων, οργανώσεων και δημοτικών παρατάξεων που πήραν μέρος στην μεγάλη αντιφασιστική συναυλία, το Σάββατο 28.10, στην πλατεία του ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο.

Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη βία της αστυνομίας εναντίον αντιφασιστών που οδήγησε στο πολύ βαρύ τραυματισμό 16χρόνης αντιφασίστριας καθώς και την «σκευωρία» απέναντι σε μέλη του Ρουβίκωνα.

Η αστυνομική βία, το κλείσιμο του σταθμού ΗΣΑΠ, η προκλητική κινητοποίηση 3.500 δυνάμεων της ΕΛΑΣ είναι η συνέχεια της κατάπτυστης απαγόρευσης των αντιφασιστικών συγκεντρώσεων στη 1 Νοέμβρη.

Κυβέρνηση και αστυνομία, με την αντιδραστική θεωρία των δύο άκρων, εξισώνει τους φασίστες με τον δημοκρατικό κόσμο και τελικά «κάνει πλάτες» στους φασίστες όπως φάνηκε και με το χθεσινοβραδινό «μνημόσυνο» μίας χούφτας φασιστών υπό την «προστασία» της ΕΛΑΣ.

Η ΚΕΕΡΦΑ Βορείων Προαστίων στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην αντιφασιστική συγκέντρωση την Τετάρτη 1 Νοέμβρη, 6.00 μμ στην Πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου.

Η βία και η τρομοκρατία κυβέρνησης και αστυνομίας δεν θα μας σταματήσει! Θα στείλουμε το μήνυμα ότι ο ρατσισμός και η ισλαμοφοβία δεν θα περάσουν, αλληλεγγύη στην παλαιστινιακή αντίσταση – καμία συνεργασία με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.

Η θέση των φασιστών είναι στους υπονόμους και στις φυλακές.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU