Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν.Ιωνίας: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Κέντρο Υγείας στις 4 Νοεμβρίου

Πίνακας Περιεχομένων

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΟΠΥΥ) ΤΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ!

To διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας και πέριξ περιοχών αποφάσισε κινητοποίηση στο Κέντρο Υγείας (ΕΟΠΥΥ) της Ν. Ιωνίας την Παρασκευή 4 Νοέμβρη και ώρα 10.00 το πρωί.

Εδώ και καιρό οι ιδιοκτήτες έχουν προβεί σε διαδικασίες έξωσης του Κέντρου Υγείας (ΕΟΠΥΥ) από το κτίριο που σήμερα στεγάζεται και την ίδια στιγμή έχουν προσφύγει στα δικαστήρια για αυτό το σκοπό. Όμως η έξωση είχε αναβληθεί λόγο της πανδημίας.

Εμείς κάνουμε καθαρό προς την κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας, την δημοτική αρχή και προς κάθε αρμόδιο φορέα ότι δεν θα επιτρέψουμε ούτε μία μέρα στην περιοχή μας να μην λειτουργεί το Κέντρο Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Να βρεθεί άμεσα άλλο κατάλληλο κτίριο και αφού μεταφερθούν όλες οι υπηρεσίες εκεί και αφού θα είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει όλους τους ασφαλισμένους, μόνο τότε θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις που σκοπό έχουν να αποτρέψουν οποιαδήποτε μεθόδευση περαιτέρω υποβάθμισης της Πρωτοβάθμιας Υγείας στην περιοχή μας.

Δεν εφησυχάζουμε καθώς ξέρουμε ότι είναι η πολιτική της κυβέρνησης αυτής αλλά και όλων των προηγούμενων η συνεχής συρρίκνωση της δημόσιας υγείας με σκοπό να την παραδώσουν στους ιδιώτες.

Εμείς οι συνταξιούχοι ενάντια σε όλα αυτά, οργανωμένα μέσα από τα σωματεία μας απαιτούμε εδώ και τώρα προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, προσωπικού και προμήθεια υλικοτεχνικής υποδομής ώστε να λειτουργούν όλες οι ειδικότητες σε καθημερινή βάση.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΕ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!!!

Καλούμε τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς της Ν. Ιωνίας και του Ν. Ηρακλείου, όλον τον λαό να συστρατευτεί στο δίκαιο αυτόν αγώνα για την προστασία της πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή μας.

Καλούμε τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ν. Ιωνίας να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση δυναμώνοντας τον κοινό μας αγώνα!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΟΠΥΥ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU