Καταγγελία της οργάνωσης του ΚΚΕ στο Ηράκλειο για έξωση οικογένειας με 2 παιδιά

Την έξωση οικογένειας με δύο παιδιά όπου η μητέρα έχει σοβαρά θέματα υγείας, στην περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου Αττικής, καταγγέλλει η οργάνωση του ΚΚΕ στο Ηράκλειο Αττικής. Όπως αναφέρει “Καταγγέλλουμε την έντονη παρουσία της αστυνομίας με σκοπό να επιβάλλουν την πραγματοποίηση έξωσης σε οικογένειας με δύο παιδιά όπου η μητέρα έχει σοβαρά θέματα υγείας, στην περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου Αττικής. Δημιουργεί οργή σε κάθε λαϊκό άνθρωπο ότι για την πραγματοποίηση της έξωσης επιστρατεύτηκε μία διμοιρία των ΜΑΤ και πλείστοι άλλοι αστυνομικοί και αξιωματικοί, που σκοπό είχαν να αντιμετωπίσουν τον εχθρό λαό και όποιον στέκεται αλληλέγγυος στο δικαίωμα να έχει μία οικογένεια ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι της.
Εξαπέλυσαν μια πλήρη αστυνομική επιχείρηση, επειδή ήδη είχε αποτραπεί η έξωση δύο φορές και γνωρίζουν τα fund και η κυβέρνηση της ΝΔ, ότι οι εργαζόμενοι ενωμένοι μπορούν να αποτρέψουν την αντιλαϊκή επίθεση.
Από την άλλη επιπλέον οργή δημιουργεί, η εκκωφαντική απουσία της αστυνομίας στην δολοφονία της νεαρής κοπέλας ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, που αποδεικνύει ότι το σύστημα δουλεύει ρολόι για την υπεράσπιση της κερδοφορίας των Τραπεζών και των fund.
Τα κέρδη των οποίων έχουν πάρει την ανηφόρα με ιλιγγιώδη ρυθμό από την αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος. Ενώ είναι σε εξέλιξη και νέο κύμα πλειστηριασμών.
Από την μία είναι ο κόσμος της κερδοφορίας των τραπεζών, των διυλιστηρίων, του τουριστικού κεφαλαίου. Από την άλλη είναι οι ζωές μας και τα σπίτια μας. Το άγχος της εξάντλησης του μισθού από τις πρώτες μέρες του μήνα, οι αδυναμία πληρωμής των τραπεζικών δόσεων που αυξάνονται και ξεπερνούν ακόμη και τα πιο ακριβά ενοίκια.
Οι εργατικές λαϊκές οικογένειες, οι αυτοαπασχολούμενοί, οι νέοι έχουμε τον δικό μας δρόμο ενάντια στις εξώσεις, στις διακοπές ρεύματος, στους μισθούς που μας καθηλώνουν στα όρια της φτώχειας.
Είναι ο δρόμος το αγώνα, της αντεπίθεσης, της συμπόρευσης με το ΚΚΕ ενάντια στην πολιτική της ΕΕ που στο πυρήνα της έχει την αύξηση των κερδών των Τραπεζών.
Με το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό για πιο μαζικούς αγώνες αντεπίθεσης”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU