ΚΚΕ – Νέα Ιωνία: Σε θερμό κλίμα η συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο του ΑΓΣ Ίκαρος Ν. Ιωνίας

Την πολύ σοβαρή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον τομέα του κλασσικού αθλητισμού, καθώς και τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν και τα σωματεία της Νέας Ιωνίας, ανέδειξε η συνάντηση που είχε κλιμάκιο της Κ.Ο. Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τον Νίκο Σταματόπουλο, γραμματέα της Τ.Ο. Βορειοδυτικής Αθήνας, τον Μιχάλη Χασιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ και τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας Κώστα Κατιμερτζόγλου με το διοικητικό συμβούλιο του ΑΓΣ  Ίκαρος, το απόγευμα της Τετάρτης.

Η κατάσταση, όπως περιέγραψαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου δεν είναι καθόλου καλή:

H συνεχής υποχρηματοδότηση από την Πολιτεία δημιουργεί πολύ σοβαρά προβλήματα ακόμη και στην ίδια την λειτουργία του συλλόγου, δυσκολεύει την μετακίνηση των αθλητών για την συμμετοχή τους σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Επίσης το πρόβλημα της στέγασης του συλλόγου παραμένει εδώ και καιρό και λύση για την φιλοξενία των 150 αθλητών του δεν μπορεί να είναι ένα κοντέινερ που έχει παραχωρηθεί, και αυτό σε άθλια κατάσταση. Επίσης, η απουσία γιατρού και της στοιχειώδους ιατρικής υποδομής θέτει καθημερινά σε κίνδυνο την ασφάλεια των αθλητών. Επίσης η έλλειψη αποδυτηρίων υποχρεώνει τους αθλητές να αλλάζουν ρουχισμό σε εξωτερικό χώρο (!!!).

Την ίδια στιγμή αναδείχθηκαν και προβλήματα του ίδιου του σταδίου, όπως το πρόβλημα του ελλιπούς φωτισμού να παραμένει, με το ταρτάν να έχει πάθει καθίζηση σε διάφορα σημεία κ.α.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εξήρε την προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος, που έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες έχει αναδείξει μια σειρά από αθλητές που διακρίθηκαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ θα απευθυνθεί προς κάθε αρμόδιο και θα πιέσει ώστε να δοθούν λύσεις στα πολύ μεγάλα προβλήματα.

Κλείνοντας τη συνάντηση το κλιμάκιο του ΚΚΕ δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του συλλόγου και το επόμενο διάστημα στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν ώστε ο αθλητισμός να συνεχίσει να αποτελεί διέξοδο για το λαό και την νεολαία της Νέας Ιωνίας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU