Σύσκεψη των οργανώσεων του ΚΚΕ στη Νέα Ιωνία ενόψει των ευρωεκλογών

Για «μαζική και μαχητική» σύσκεψη των κομματικών οργανώσεων Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ, με τίτλο «Με ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό – Για Πανευρωπαϊκή αντεπίθεση. Σπάμε τα δεσμά της ΕΕ! Για την Ελλάδα και την Ευρώπη του Σοσιαλισμού, την Ευρώπη των εργατών, των αγροτών, των λαών», κάνει λόγο ανακοίνωση του κόμματος.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Αστέρα» το πρωί της Κυριακής.

Εισηγητής ήταν ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας και όπως σημειώνεται «τόνισε την σημασία των επερχόμενων Ευρωεκλογών και ανέδειξε τους λόγους για τους οποίους χρειάζεται ο λαός της Νέας Ιωνίας να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, στο κοινοβούλιο της ΕΕ λαμβάνονται κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή, τον μισθό, τις εργασιακές σχέσεις, την εμπλοκή στους πολέμους, την απελευθέρωση κρίσιμων τομέων όπως οι μεταφορές, η ενέργεια, το νερό. Οι αποφάσεις αυτές έπειτα εξειδικεύονται και υλοποιούνται στις χώρες – μέλη, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα. Οι εκλογές αυτές  αφορούν την ανάγκη αποδοκιμασίας της βάρβαρης πολιτικής που ζούμε σε όλα τα επίπεδα και της ταυτόχρονης ενίσχυσης του ΚΚΕ, του μοναδικού, αγωνιστικού, μαχητικού αντίβαρου σε αυτήν την κατάσταση.

Μετά το πέρας της εισήγησης ακολούθησε πλούσια συζήτηση για την καλύτερη οργάνωση της μάχης των Ευρωεκλογών αλλά και για το πως θα οργανωθεί η πάλη του λαού της Ν. Ιωνίας απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική δήμου, κυβέρνησης και ΕΕ».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU