Αντιπλημμυρικά και έργα ανάπλασης ανακοινώνει ο δήμος Ηρακλείου Αττικής για την Αγία Τριάδα

Την επέκταση των αγωγών απορροής των όμβριων υδάτων για την ενίσχυση της αντιπλημμυρικής θωράκισης της πόλης συνεχίζει ο δήμος Ηρακλείου Αττικής, αυτή τη φορά παράλληλα με τα έργα ανάπλασης στις οδούς γύρω από την Αγία Τριάδα.

Ειδικότερα, στους δρόμους που επεμβαίνει ο δήμος – σε όποια σημεία έχει υποδείξει η Τεχνική Υπηρεσία ότι χρειάζεται – πέραν από τα έργα που γίνονται στην επιφάνεια, στο υπέδαφος τοποθετείται νέος αγωγός, ο οποίος συνδέεται, με τη σειρά του, στο κεντρικό δίκτυο απορροής.

Αυτή την περίοδο οι σχετικές εργασίες είναι σε εξέλιξη στην οδό Αγίας Τριάδος, ένα κατηφορικό και πάγια προβληματικό σημείο, στο οποίο ο νέος αγωγός θα δώσει οριστική λύση.

«Δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται στο τέλος των έργων (που, βέβαια, αφήνει μια πολύ ωραία εικόνα). Είναι και όσα γίνονται κάτω από το έδαφος και δεν φαίνονται που έχουν σημασία. Στα έργα ανάπλασης των οδών γύρω από την Αγία Τριάδα συνεχίζουμε να επεκτείνουμε με νέους αγωγούς το δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων ώστε να ενισχύουμε την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, να προστατεύσουμε καλύτερα τους συμπολίτες μας και τις περιουσίες τους. Έργα που αλλάζουν την εικόνα της πόλης μας αλλά και που προσδίδουν ουσία και ασφάλεια», το μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU