Ζώδια από την Ντάλια – Απρίλιος 2024: Happy birthday Κριοί, πολύχρονοι, πολύχρωμοι και καλή αρχή στην επόμενη ζωή σας!

Happy birthday Κριοί

Πολύχρονοι, πολύχρωμοι και καλή αρχή στην επόμενη ζωή σας! Ένας ολοκαίνουργιος κύκλος ζωής ξεκινά με τα φετινά σας γενέθλια και παρά τις κάποιες στιγμές αδυναμίας που μπορεί προσωρινά να σας κάμψουν μες τον Απρίλη, η διαδρομή σας στη λεωφόρο του θριάμβου έχει ξεκινήσει.

Ζώδια
Ζώδια Κριός

Αρκεί βέβαια να μην αφήσετε κι εσείς το πόδι σας απ’ το γκάζι. Αξιοποιήστε τα ταρακουνήματα της έκλειψης στο ζώδιο σας στις 08/04, τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθείς στις 10/04 αλλά και τον ανάδρομο Ερμή καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα (μέχρι τις 26/04) και πετάξτε απ’ τη ζωή σας ό,τι ή όποιον σας μιζεριάζει και σας κρατάει πίσω.

Ώρα για ξεκαθαρίσματα καρδιάς, μυαλού αλλά και σώματος (πηγαίνετε σε έναν ειδικό για κείνα τα ποναλάκια). Το κυνήγι του (μεγάλου) θησαυρού αρχίζει στις 21/04. Μάτια, αυτιά, υπολογιστές και κινητά διαρκώς εν δράσει. Οι ευκαιρίες για εκτόξευση των οικονομικών σας πολλές. Δεν πρέπει να χαθούν.

(Tip ‘πες τώρα!!!: Επιστροφές καταστροφές έχω για σένανε κάνει πολλές! Ετοιμαστείτε έρχονται- οι επιστροφές. Για τις καταστροφές δεν τοποθετούμαι.)

 

 

Φως στο τούνελ Ταύροι

Με το ημίφως των πάρτι της δεκαετίας των ‘70ς ξεκινά (και κινά) ο Απρίλιος.

Ήλιος, Χείρωνας, Ερμής Ανάδρομος και Αφροδίτη χορεύουν τα σλόου τους κι όλα εκτυλίσσονται ράθυμα, κρυφά και ολίγον ζαλισμένα (μέχρι να αρχίσουν τα… σέικ εκεί κατά τις 19 του μηνός που αρχίζουν τα

Ζώδια
Ζώδια Ταύρος

γενέθλια σας).

Η παρασκηνιακή δράση είτε από δικιά σας μεριά είτε απ’ τη μεριά των άλλων έχει την τιμητική της για το πρώτο και μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό μια και επιτρέπει την ασφαλή και επιμελή σας προετοιμασία για το μέλλον.

Ωστόσο μην αφήνετε στο «σκοτάδι» θέματα υγείας. Η βαρέων βαρών έκλειψη στις 08/04 σας διδάσκει (ίσως και με τον σκληρό τρόπο) την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας αλλά και στους αληθινά συνοδοιπόρους σας.

Το πάρτι ζωντανεύει από τις 21/04 όταν DJs αναλαμβάνουν ο Δίας με τον Ουρανό κι έρχεται η τούρτα των γενεθλίων σας με τα αναμμένα κεράκια και τις στρακαστρούκες. Τολμήστε τα όλα!

(Τip and chic: Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Και μπαλαγιάζ και κοντό καρέ κι όλα!)

 

Πάω αργά γιατί βιάζομαι Δίδυμοι

Θέλετε να τρέξετε, να κυνηγήσετε, να δημιουργήσετε, να υλοποιήσετε, να κατακτήσετε βρε παιδί τον κόσμο. Εντάξει… Χαμηλώστε λίγο τους τόνους και τις προσδοκίες γιατί ο μήνας ξεκινά με ανάδρομο Ερμή και ως γνωστόν οι καθυστερήσεις, οι αναβολές, τα εμπόδια είναι το αγαπημένο του παιχνίδι.

Ζώδια
Ζώδια Δίδυμος

Α… και οι παρεξηγήσεις, γι’ αυτό προσοχή στις συνεννοήσεις σας και ακόμα περισσότερο τις διαδικτυακές. Η πολύ σημαντική έκλειψη στις 08/04 και οι γύρω μέρες (και νύχτες!) φέρνουν ανατροπές αλλά και ευκαιρίες. Επεξεργαστείτε τα νέα δεδομένα (δώστε και τη δέουσα προσοχή στο ένστικτό σας), προετοιμαστείτε κατάλληλα αλλά κάντε την όποια κίνησή σας μετά τις 26 που ο Ερμής θα γυρίσει στον… σωστό δρόμο του.

Μέχρι τότε μην πιέζετε τις καταστάσεις (δεν θα βγάλετε και τίποτα εδώ που τα λέμε) αλλά ούτε και τον εαυτό σας μιας και η υπερκόπωση (πνευματική και σωματική) καραδοκεί κι ας μην το έχετε καταλάβει ( ή δεν το παραδέχεστε)!

(Τip it to keep it: Μη δίνετε υποσχέσεις που δεν είστε σίγουροι ότι θα τηρήσετε!)

 

 

Workaholics Καρκίνοι

Ό, τι θα σας έβγαινε τόση φιλοδοξία και τέτοια επαγγελματική στοχοπροσήλωση ποιος θα το περίμενε απ’ τα «ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης»;

Κι όμως τον φετινό Απρίλη το μοναδικό πράγμα που σας απασχολεί είναι η καριέρα σας. Βρήκατε μήνα κι εσείς! Εντάξει, δεν επίκειται δα και καμιά καταστροφή αλλά θα χρειαστείτε διπλή προσοχή, οργάνωση

Ζώδια
Ζώδια Καρκίνος

και ψυχραιμία γιατί ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 26/04 θα κάνει τα δικά του σε εξελίξεις, συνεννοήσεις αλλά και μετακινήσεις. Βάλε και την βαριά έκλειψη στις 08/04 και τις γύρω-γύρω μέρες…

Η ίδια η έκλειψη βέβαια δεν είναι κακή από μόνη της. Ίσα-ίσα που φέρνει και μια καλή πρόταση ή ευκαιρία για να κάνετε την ποθητή σας νέα αρχή στα επαγγελματικά, όμως…

Όμως θα χρειαστεί να βάλετε χαλινάρι στον ενθουσιασμό σας και να βάλετε υπογραφή μετά τις 26 που ο Ερμής θα ξαναμπεί στον ίσιο δρόμο. Στο μεταξύ stay calm and διερευνήστε, επεξεργαστείτε, διαπραγματευτείτε κάθε λεπτομέρεια.

(Business Tip: Αντισταθείτε στον πειρασμό. Μην υποχωρείτε στις κόκκινες γραμμές σας!)

 

 

Προς τη νίκη Λέοντες

Αισιόδοξους, θαρραλέους και τολμηρούς σας βρίσκει ο Απρίλης. Λαμπρά. Αν προσθέσετε και λίγη (ή περισσότερη) υπομονή και επιμονή στο δισάκι σας τότε ακόμα κι ο μακρύς ανάδρομος Ερμής (μέχρι τις 26/04) δεν θα τα καταφέρει να σας σταματήσει. Μια καθυστέρηση βέβαια θα τη φέρει, τι ανάδρομος θα ήτανε;

Ζώδια
Ζώδια Λέων

Άντε κι έναν εκνευρισμό γι’ αυτό προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε για να αποφύγετε παρεξηγήσεις (και κυρίως με άτομα εξουσίας). Στο ίδιο μοτίβο έτοιμη για μπελάδες θα κινηθεί και η έκλειψη στις 08/04 και οι συν αυτώ μέρες.

Μη σηκώσετε κανενός είδους γάντι, ακόμα καλύτερο αν δεν σηκώσετε κανένα τηλέφωνο (εντάξει, το τραβάω λίγο αλλά καταλάβατε τι θέλω να πω). Το ίδιο διάστημα κρατήστε υπό έλεγχο τα οικονομικά σας κυρίως αν εμπλέκονται και με τα συναισθηματικά σας.

Το καλό κομμάτι του μήνα ξεκινά στις 21/04 (και συνεχίζει για το επόμενο διάστημα μέχρι και το τέλος Μαΐου) οπού η καριέρα, η φήμη και το κασέ θα απογειωθούν.

(Τip SOS: Φτιάξτε ένα plan b να υπάρχει και προσοχή στα μικρά γράμματα!)

 

Εμπρός γενναίοι μου Παρθένοι

Πώς το είχε πει ο Stefanos; «Στρωμένο κρεβάτι» δεν είναι ο Απρίλης. Είναι όμως απ’ τους πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς. Πρωταγωνιστής ο κυβερνήτης σας Ερμής που γυρίζει ανάδρομος μέχρι τις 26 του μήνα και που αφορά τις σχέσεις.

Ζώδια
Ζώδια Παρθένος

Τόμπολα! Προσθέστε στο κάδρο και την ισχυρή ηλιακή έκλειψη στις 08/04 (και τις γύρω μέρες)… Τόμπολα δις! Το βασικό πρόβλημα στις σχέσεις (αλλά και τις συνεργασίες) είναι ότι εσείς τραβάτε το κάρο των θέλω του συντρόφου σας κι έχει αρχίσει και συσσωρεύεται πικρία και θυμός.

Ώρα τα πράγματα να ειπωθούν, να μπουν στη θέση τους και αν η σχέση είναι να πάει στο επόμενο υγιές στάδιο, καλώς ή αν είναι να λήξει, πάλι καλώς. Τώρα το πώς θα γίνουν αυτές οι συνεννοήσεις σε καθεστώς ανάδρομου Ερμή που τα λόγια μετατρέπονται σε βατράχια ή μαχαίρια, ε… θέλει μια έξτρα προσοχή.

Την ίδια προσοχή θα χρειαστούν και οι κουβέντες στο διαδίκτυο (κι επειδή εκεί αρπάτε και φουντώνετε, προσοχή και στην υγεία)!

(Clear Tip: Ξεσκονίστε κάθε λεπτομέρεια σε παλιές οικονομικές εκκρεμότητες! Κρύβονται λύσεις!)

 

Μήπως πεινάσατε; Ζυγοί

Ώρα για ομελέτα και απαιτείται να σπάσετε αυγά αγαπητοί. Όσον κι είστε παιδιά της ισορροπίας, της αρμονίας, της διπλωματίας… ως εδώ και μη παρέκει.

Ο Απρίλης από την πρώτη του μέρα σας καλεί να ξεβολευτείτε, να σηκώσετε το χαλί, να τα πείτε έξω απ’ τα δόντια (αν κι αυτό θέλει λίγη προσοχή με ανάδρομο Ερμή ως τις 26/04).

Ζώδια
Ζώδια Ζυγός

Είναι η ώρα να οπλιστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση και να πάτε παρακάτω. Όποιο παρακάτω επιθυμείτε, με όποιους επιθυμείτε (εφόσον θα ‘χουν περάσεις τις σχετικές εξετάσεις αφοσίωσης, υποστήριξης και αγάπης).

Ο μήνας έχει δυσκολίες… έχει και τη σκληρή έκλειψη στις 08/04 και τις γύρω της μέρες αλλά παρ’ όλα αυτά θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε ουσιαστικά και καθοριστικά στα επόμενα χρόνια. Αρκεί να μη δειλιάσετε ή να μην τεμπελιάσετε.

Το τελικό τεστ θα ξεκινήσει στις 21/04 και θα διαρκέσει για όλο το επόμενο διάστημα μέχρι τέλος Μαΐου. Ίσως όχι εύκολα ή ανώδυνα αλλά επιτέλους θα απαλλαγείτε οριστικά από τα βαρίδια του παρελθόντος.

(Τip και δέος: Νο guts no glory. Υπερβείτε τον εαυτό σας!)

 

Αλλαγή εδώ και τώρα Σκορπιοί

Με τα τετριμμένα της καθημερινότητας ασχολείται ο Απρίλιος σε ένα μεγάλο του κομμάτι, επιβαρύνοντας τα με τους μπελάδες του ανάδρομου Ερμή ως τις 26/04. Έτσι η δουλειά κι οι ευθύνες γίνονται πιο πολλές, οι επικοινωνίες πιο παραξηγιάρικες, οι μετακινήσεις πιο δυσκίνητες.

Ζώδια
Ζώδια Σκορπιός

Τα γνωστά: Προσοχή στα mails, το αμάξι, τα λόγια, τις αποφάσεις και τις υπογραφές κε αφτώ θα παιράσι. Το πραγματικά ενδιαφέρον του μήνα για εσάς ξεκινά στις 21/04 όπου οι προβολείς στρέφονται στις συνεργασίες και τις σχέσεις.

Η ισχυρή σύνοδος Δία και Ουρανού απελευθερώνει το συναίσθημα και την αλήθεια σας και φέρνει σημαντικότατες αλλαγές προς κάθε πιθανή σεναριακή κατεύθυνση. Το εντυπωσιακό είναι πώς το βήμα θα το κάνετε εσείς (που απεχθάνεστε τις αλλαγές) και είτε πρόκειται για σχέση, γάμο ή συνεργασία, στην επόμενη γωνία σας περιμένουν πολύ ελκυστικές προτάσεις.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση μια εξίσου εκπληκτικής ανανέωσης των προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων.

(Tip and Care:Φροντίστε τον εαυτό σας όπως φροντίζετε και τους άλλους! Στοργή και Προδέρμ!)

 

 

Με βαθμό προστασίας Τοξότες

Κι ενώ όλος ο ζωδιακός ταλανίζεται με την περίφημη ηλιακή έκλειψη στις 08/04 (και τις γύρω-γύρω μέρες), σ’ εσάς ανοίγει μια μικρή θαλασσιά ομπρέλα προστασίας που σας τροφοδοτεί με δυναμικότητα και θάρρος για να πλησιάσετε τους στόχους σας.

Ζώδια
Ζώδια Τοξότης

Φυσικά δεν γλιτώνετε από τα τερτίπια του ανάδρομου Ερμή μέχρι τις 26/04, μη τα θέλετε κι όλα δικά σας. Δείξτε προσοχή στον τρόπο που χειρίζεστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και τα ΜΜΕ και φανείτε διαλλακτικοί προς τα παιδιά της οικογένειας ή της δουλειάς σας.

Τα υπόλοιπα με τα mails, το αμάξι, και τις αναβολές των υπογραφών τα ξέρετε από παλιά. Εξαιρετικά σημαντική η σύνοδος Δία και Ουρανού στις 21/04.

Το καμπανάκι χτυπάει για την καθημερινότητά σας, τον τρόπο που αντεπεξέρχεστε στους τρελούς ρυθμούς της και τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε για να μην… καταρρεύσετε στα πόδια σας. Λίγος παραπάνω ύπνος, λίγο λιγότερες ώρες δουλειάς, λίγη άσκηση, λίγο καλύτερη διατροφή. Καθόλου κάπνισμα!

(Home Tip Home: Η ακίνητη περιουσία μπορεί να σας απασχολήσει. Συμβουλευτείτε ειδικούς κι όχι τον συνάδελφο που ‘χει ένα γνωστό που κουτσοξέρει!)

 

 

Αιγόκεροι, το σπίτι, η οικογένεια, η ακίνητη περιουσία

Αυτά έχουν την τιμητική τους τον Απρίλιο με το εύκολο ή το δύσκολο σενάριο. Είναι αλήθεια πώς με ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 26 του μήνα οι διαδικασίες θα είναι δυσκίνητες και ίσως ναρκοθετημένες, απ’ την άλλη όμως μπορείτε να κάνετε όλο τον σχεδιασμό και την οργάνωση για να πουλήσετε το σπίτι της γιαγιάς στο Αλεποχώρι.

Ζώδια
Ζώδια Αιγόκερος

Δεν είπε όχι ο Ερμής σ’ αυτό αν και ανάδρομος. Η ηλιακή έκλειψη στις 08/04 και οι γύρω μέρες της, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθείς στις 10/04 αλλά και πανταχού παρών όλο τον Απρίλη Χείρωνας, αναμοχλεύει πληγές του παρελθόντος που ενδεχομένως σχετίζονται και με υλικά αγαθά (π.χ. κληρονομιά) αλλά είναι αναγκαίο στάδιο για να υπάρξει οριστικό κλείσιμο και ανακούφιση.

Η ισχυρή σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στις 21/04 είναι αυτή που θα σας λύσει τα χέρια. Εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας, στηρίξτε τα όνειρά σας και προχωρήστε επιτέλους στο παρακάτω της ζωής σας.

(Τip and Luck: Με μέτρο μεν αλλά πάρ’ τε κάνα λαχείο! Κληρώνει!)

 

 

Γύρω-γύρω όλοι στη μέση οι Υδροχόοι

Εντάξει, έχουμε έναν ανάδρομο Ερμή με το καλημέρα του μήνα (και μέχρι τις 26!). Τι να πω; Είναι για όλους μας, αγάντα καπετάνιοι. Βάλ’τα κάτω τα ιντερνετικά κιτάπια σας, ελέγξτε τα, ελέγξτε τα ξανά και πατήστε αποστολή.

Ζώδια
Ζώδια Υδροχόος

Με τον ίδιο ενδελεχή τρόπο ελέγξτε τα δισκόφρενα και τα μπουζί. Μισθωτήρια, συμβόλαια ελέγξτε τα μεν, αλλά καλύτερα υπογράψτε τα από 26 και μετά. Ένα χρέος απ’ τα παλιά μπορεί να σας εκπλήξει δυσάρεστα με την ηλιακή έκλειψη στις 08/04 αλλά και τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθείς στις 10/04.

Stay calm και σκεφτείτε έξω απ’ το κουτί για να το καλύψετε. Η ισχυρή σύνοδος του Δια με τον Ουρανό στις 21/04 παρόλο που αρχικά θα σας ταρακουνήσει, ωστόσο αν ανοίξετε λίγο το μυαλό σας μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ θετική εξέλιξη που θα σας πάρει ένα χρόνιο βάρος απ’ τους ώμους. Μήπως ήρθε η ώρα να πουλήσετε το πατρικό και να μετακομίσετε επιτέλους σ’ ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα;

(Tip and Beef: Αυτοσυγκράτηση αλλιώς μακριά απ’ το διαδίκτυο. Do not. Forbidden area!)

 

 

Follow the money Ιχθείς

Τώρα το πώς βρεθήκατε εσείς να σκέφτεστε μόνο τα λεφτά (σαν τους Καρκίνους που σκέφτονται μόνο την καριέρα) είναι κάτι που μόνο ο Κρόνος το ξέρει. Κι ο ανάδρομος Ερμής που μπλοκάρει την εισροή χρήματος.

Ζώδια
Ζώδια Ιχθύς

Κι η έκλειψη στις 08/04 που φέρνει τις ανατροπές. Ευτυχώς μαζί φέρνει και κάποιες ευκαιρίες αλλά με τον ανάδρομο προτιμήστε να ρίξετε τις υπογραφές μετά τις 26/04 για να μην έχετε άλλα δράματα.  Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας στις 10/04, ψέματα μη λέμε, δεν θα είναι και περίπατος.

Υπομονή, ψυχραιμία και σε κάθε περίπτωση μην αγνοήσετε ζητήματα που αφορούν την υγεία σας. Από τις 19 Απρίλη με τον Ήλιο να περνά στον φίλο σας Ταύρο και ιδιαίτερα στις 21 του μήνα με τη σύνοδο Δια και Ουρανού το σκηνικό αλλάζει. Εμπιστευτείτε και προωθείστε τις ιδέες σας.

Το όφελος στην τσέπη σας αλλά και στη φήμη σας θα είναι σημαντικό. Πολύτιμο εργαλείο οι φίλοι, οι κοινωνικές επαφές αλλά και το διαδίκτυο.

(Tip and Ουφ!: Άντε να φύγει κι ο Άρης στις 30/04 να πάρουμε μια ανάσα!)

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU