Περιοδείες του ΚΚΕ στη Νέα Ιωνία ενόψει των ευρωεκλογών

Στο φουλ δουλεύουν οι… «μηχανές» του ΚΚΕ στη Νέα Ιωνία, ενόψει των ευρωεκλογών. Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση «χωρίς να αφήνουν μέρα να πάει χαμένη, τα στελέχη και τα μέλη του ΚΚΕ «οργώνουν»  με περιοδείες και εξορμήσεις τις λαϊκές γειτονιές της Ν. Ιωνίας, τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία, τις δημόσιες αλλά και τις δημοτικές υπηρεσίες, τους εμπορικούς δρόμους, ώστε το κάλεσμα του Κόμματος προς τον λαό για ακόμη πιο δυνατό ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές να φτάσει παντού.

Παράλληλα, οι Κομματικές Οργανώσεις της Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ υλοποιούν ένα πυκνό πρόγραμμα συσκέψεων στις γειτονιές όπως πρόσφατα στην Αλσούπολη, την Ελευθερούπολη και την Αγία Αναστασία, συζητώντας με τον λαό της περιοχής την σημασία της ενίσχυσης του ΚΚΕ που σημαίνει δυνάμωμα της λαϊκής αντιπολίτευσης απέναντι στην Ε.Ε. και τα κόμματα της, ακόμη πιο δυνατή φωνή του λαού στο Ευρωκοινοβούλιο όπως και πιο μεγάλους λαϊκούς αγώνες το επόμενο διάστημα.

Την ίδια στιγμή πραγματοποιούν συναντήσεις με αθλητικά σωματεία και άλλους φορείς της πόλης, συζητώντας τα προβλήματα που τους απασχολούν, αναδεικνύοντας τα και διεκδικώντας λύσεις.

Οι συσκέψεις στις γειτονιές της Ν. Ιωνίας, οι περιοδείες σε χώρους δουλειάς και οι συναντήσεις με συλλόγους και φορείς της πόλης θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU