ΚΚΕ Νέας Ιωνίας: “Σχόλιο για τη χυδαία αντικομμουνιστική επίθεση του Β. Χριστοδούλου στο πρόσωπο του Π. Τσουκαλά”

Για να κρύψουν τη συμφωνία τους με την αντιλαϊκή πολιτική της δημοτικής αρχής Θωμαΐδου και των κυβερνήσεων, δημοτικοί σύμβουλοι και παρατάξεις της «αντιπολίτευσης» στην Ν. Ιωνίας φτάνουν στο σημείο να επιτίθενται στους δημοτικούς συμβούλους του ΚΚΕ, όπως έκανε ο χυδαίος δήθεν ανεξάρτητος Β. Χριστοδούλου στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που προκαλούσε και έβριζε τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Π. Τσουκαλά.

 

Η απαράδεκτη επίθεση έγινε όταν ο Π. Τσουκαλάς αναφέρθηκε στην πρόσφατη κινητοποίηση των γονέων του 6ου δημοτικού σχολείου στο δημοτικό συμβούλιο, που διεκδικούν την επισκευή του προαύλιου χώρου του σχολείου τους και που βρήκαν μοναδικούς συμπαραστάτες στον αγώνα αυτόν τους δημοτικούς συμβούλους του ΚΚΕ όταν όλοι οι υπόλοιποι απουσίαζαν (Δ. Θωμαΐδου, Π. Μανούρης) ή τους υπονόμευαν λέγοντας ότι οι αγώνες είναι μάταιοι και ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει (Β. Χριστοδούλου).

 

Την καλύτερη απάντηση στις ανήθικες και χυδαίες επιθέσεις εναντίον του ΚΚΕ και των δημοτικών του συμβούλων θα τη δώσει ο λαός τη Ν. Ιωνίας στις εκλογές την 25η Ιούνη δυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ ώστε να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο οι αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU