ΚΚΕ Ν.Ιωνίας: Τα σοβαρά προβλήματα υποδομών αναδείχτηκαν στη συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε. Ελευθερούπολης

Άνθρωποι με μεράκι και αγάπη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που αφιερώνουν όλον τον ελεύθερο τους χρόνο για να μπορεί απρόσκοπτα λειτουργεί η Α.Ε. Ελευθερούπολης, είναι ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι οποίοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στο κλιμάκιο των Κ.Ο. Ν. Ιωνίας του ΚΚΕ στην προγραμματισμένη μεταξύ τους συνάντηση, το απόγευμα της Παρασκευής. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούνταν από τους δημοτικούς σύμβουλους της Λαϊκής Συσπείρωσης Ν. Ιωνίας Κώστα Κατιμερτζόγλου και Παναγιώτη Τσουκαλά και τους Μιχάλη Χασιώτη και Γιώργο Χαμαλίδη, στελέχη του ΚΚΕ.

Ο σύλλογος, ο οποίος αριθμεί πάνω από 200 αθλητές, έχει αναδείξει στην σχεδόν εκατόχρονη ιστορία του σπουδαίους ποδοσφαιριστές που στελέχωσαν τις εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών αλλά και αγωνίστηκαν στις εθνικές κατηγορίες.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την όλη κατάσταση που βιώνουν, καθώς στην μεγάλη τους προσπάθεια δεν λαμβάνουν διαχρονικά σχεδόν καμία βοήθεια τόσο από την πολιτεία όσο και από τον δήμο (χρηματοδότηση κ.α.) παρόλο που αρκετές φορές έχουν απευθυνθεί. Επιπλέον, όπως τόνισαν, ο ένας πυλώνας με τους προβολείς δεν λειτουργεί καθόλου ενώ στους υπόλοιπους τρείς πυλώνες δεν λειτουργούν όλοι οι προβολείς κάτι που κάνει απαγορευτική ακόμη και την απρόσκοπτη διεξαγωγή των επίσημων αγώνων του συλλόγου λόγω ελλιπούς φωτισμού. Επίσης κατήγγειλαν ότι ο χλοοτάπητας δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχουν γίνει μπαλώματα και οι αθλητές κινδυνεύουν με τραυματισμούς.

Τόσο ο πρόεδρος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης υπογράμμισαν ότι ενώ υπάρχει διαθέσιμος ελεύθερος χώρος πέριξ του σταδίου αυτός δεν αξιοποιείται για την δημιουργία αθλητικών υποδομών ώστε να  δοθεί «ανάσα» στην λειτουργία όλων των συλλόγων που φιλοξενούνται στο δημοτικό στάδιο. Επίσης υπογράμμισαν ότι είναι απαράδεκτο στο περιβάλλοντα χώρο του σταδίου να λειτουργεί η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου και μεταξύ άλλων, να εναποθέτονται εκεί σκουπίδια για μεταφόρτωση και τόνισαν ότι άμεσα πρέπει να απομακρυνθεί.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ τόνισαν ότι θα αξιοποιήσουν κάθε διεκδικητικό μέσο ώστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος να λυθούν και υπήρξε η δέσμευση ότι το ΚΚΕ θα απευθυνθεί προς όλους τους αρμόδιους φορείς για αυτό το σκοπό καθώς και ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του διοικητικού συμβουλίου και να στηρίζει το πολύ σημαντικό έργο του.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU