Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Χριστουγεννιάτικο Χωριό για όλα τα παιδιά με ελεύθερη είσοδο

Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό μέσα στην… πόλη ανοίγει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να μοιράσει χαρά και γιορτινή διάθεση σε μικρούς αλλά και μεγάλους. Με δωρεάν είσοδο για όλους, το Χωριό θα λειτουργήσει από την προπαραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου (ημέρα που κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές των γιορτών) έως και τις 2 Ιανουαρίου της νέας χρονιάς, στον χώρο απέναντι από το 4ο Δημοτικό και δίπλα στο 2ο Νηπιαγωγείο της πόλης (οδός Πίτλιγκερ).

Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, καρουζέλ, παιχνίδια, γλυκά καθώς και πολλές εκπλήξεις περιμένουν κάθε ημέρα τα παιδιά της πόλης που θα επισκεφτούν το Χωριό, το οποίο θα είναι ανοικτό από τις 9.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι και από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 21.00 το βράδυ. Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα είναι ανοικτό και ανήμερα Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τα επίσημα εγκαίνια του Χωριού θα γίνουν την Παρασκευή 23/12 στις 17.00 με κάλαντα που θα τραγουδήσουν τα παιδιά του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου.

«Θέλουμε να διαδώσουμε τη χαρά των Χριστουγέννων σε όλους, να γεμίσουμε την πόλη μας με γιορτινή, χαρούμενη διάθεση που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη. Περιμένουμε τα παιδιά μας, αλλά και όσους θέλουν να ξανανιώσουν παιδιά, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου μας, να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των γιορτών», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU