ΚΚΕ: Το σπουδαίο έργο με τα πενιχρά μέσα στο επίκεντρο της συνάντησης με τον ΠΑΟ Αλσούπολης

Στα φιλόξενα γραφεία του ΠΑΟ Αλσούπολης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η προγραμματισμένη συνάντηση κλιμακίου του ΚΚΕ με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Τσέλιο και την εμβληματική φυσιογνωμία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και για επί σειρά ετών πρόεδρο της ομάδας, Σωτήρη Κατσό. Το κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούνταν από τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Κατιμερτζόγλου και Παναγιώτη Τσουκαλά, και τον Μιχάλη Χασιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Ο Σωτήρης, ο Κώστας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, με αυταπάρνηση και χωρίς οικονομικά μέσα, με μεράκι και αμέριστη αγάπη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για την Αλσούπολη, σε πολύ δύσκολες συνθήκες έχουν καταφέρει να λειτουργούν υποδειγματικά ακαδημίες ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών στις οποίες συμμετέχουν 150 παιδιά, καθώς και ομάδα ανδρών που αποτελείται από 25 αθλητές και που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας Αθηνών.

Όπως οι ίδιοι τόνισαν η οικονομική βοήθεια που λαμβάνει ο σύλλογος από την πολιτεία και το δήμο είναι πενιχρή, με αποτέλεσμα ακόμη και την συντήρηση των υποδομών να την καλύπτουν οικονομικά οι ίδιοι με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα την περίφραξη και την ανακαίνιση του βοηθητικού γηπέδου της ομάδας καθώς και την ανακαίνιση των αποδυτηρίων που βρίσκονται στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας.

Υπογράμμισαν τα προβλήματα υποδομών του σταδίου της Ν. Ιωνίας, όπως ο χλοοτάπητας που είναι γεμάτος μπαλώματα και ο ελλιπής φωτισμός, όμως ιδιαίτερα στάθηκαν την απουσία γιατρού κατά την διάρκεια των προπονήσεων με αποτέλεσμα οι αθλητές να είναι εκτεθειμένοι σε σοβαρούς κίνδυνους σε περίπτωση τραυματισμού ή ατυχήματος.

Τα στελέχη του ΚΚΕ ενημέρωσαν τους εκπρόσωπους του συλλόγου για την πρόσφατη παρέμβαση του Κόμματος στην Βουλή όπου αναδείχτηκαν τα πολύ μεγάλα προβλήματα υποδομών του δημοτικού σταδίου της Ν. Ιωνίας και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του ΠΑΟ Αλσούπολης και να διεκδικούν λύσεις από την κυβέρνηση, την δημοτική αρχή και από κάθε αρμόδιο φορέα που θα δώσουν ανάσα στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία της πόλης.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU