Επιτελικό κράτος για τα… μπάζα: Καφέ νερό σε ολόκληρες περιοχές της Αττικής από το πρωί!

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές μπάχαλο με σαφέστατο κίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών βρέθηκαν σήμερα ολόκληρες περιοχές της Αττικής, εξαιτίας βλάβης σε δεξαμενή υδροδότησης της ΕΥΔΑΠ.

 

Ως αποτέλεσμα είχαμε την διακοπή της υδροδότησης σε πολλές περιοχές της Αττικής αλλά το κυριότερο – το νερό που έβγαινε από τις βρύσες σε άλλες περιοχές να είναι ελαφρώς… καφέ, προφανώς εντελώς ακατάλληλο για κατανάλωση!

 

Πρόκειται για μία πρωτοφανή κατάσταση αφού τις τελευταίες δεκαετίες δεν υπήρξε παρόμοιο «μπλακ άουτ» της ΕΥΔΑΠ στην Αττική, αφού όταν υπήρχαν βλάβες αυτές ήταν σε τοπικό επίπεδο λόγω προβλήματος σε κάποιον συγκεκριμένο αγωγό κτλ.

 

Τώρα όμως μιλάμε για πρόβλημα σε μία ολόκληρη δεξαμενή υδροδότησης με ότι αυτό σημαίνει για τη δημόσια υγεία!

 

Όπως αναφέρει σχετικά το ethnos.gr “Αρκετές περιοχές της Αθήνας φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα με διακοπές νερού την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα πολίτες καταγγέλλουν ότι υπάρχουν διακοπές νερού από τον Νέο Κόσμο έως και το Αιγάλεω.

 

Ειδικότερα, οι πολίτες σημειώνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωση ότι οι διακοπές στην υδροδότηση ξεκίνησαν από τις 11 το πρωί της Κυριακής και μάλιστα απροειδοποίητα.

Οι διακοπές νερού φαίνεται να καταγράφονται σε τμήματα πολλών περιοχών όπως ο Νέος Κόσμος, η Νέα Σμύρνη, ο Άγιος Δημήτριος, η Δάφνη, η Καλλιθέα, το Αιγάλεω.

 

Εντωμεταξύ, η ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ και η ενότητα για τις βλάβες δεν λειτουργεί κανονικά. Από όσα καταγγέλλουν οι πολίτες δεν λειτουργεί ούτε το τετραψήφιο της ΕΥΔΑΠ για τις βλάβες (1022).

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, παρουσιάστηκε δυσλειτουργία σε δεξαμενή υδροδότησης στη Δάφνη, η οποία όμως αποκαταστάθηκε και η υδροδότηση έχει αρχίσει και επανέρχεται σταδιακά.

 

Η ΕΥΔΑΠ ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter ότι υπήρξε δυσλειτουργία σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης, αλλά το πρόβλημα αποκαθίσταται και ήδη το νερό επανέρχεται σε πολλές περιοχές. Αναλυτικά η ΕΥΔΑΠ ανέφερε στην ανάρτησή της:

 

«Σας ενημερώνουμε ότι η υδροδότηση στις περιοχές Αθήνα, Ν. Κόσμο, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριο επανέρχεται σταδιακά, μετά την άμεση αποκατάσταση προβλήματος δυσλειτουργίας σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU