Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Πάνο Σκουρλέτη στο γκαράζ του δήμου Ν.Ιωνίας

Τις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Νέας Ιωνίας επισκέφτηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ, με επικεφαλής τον Βουλευτή και πρώην Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη. Το κλιμάκιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε και με εκπροσώπους του Σωματείου εργαζομένων, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ιωνίας «η επίσκεψη στο χώρο εργασίας των εξωτερικών συνεργείων είχε σαν στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων για το αντεργατικό νομοσχέδιο, τα επακόλουθα του και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Πραγματοποιήθηκε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, κατάθεση απόψεων και ερωτήσεις για εργασιακά θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους. Το κλιμάκιο ξεναγήθηκε στο χώρο των υπηρεσιών όπου και μοιράστηκε φυλλάδιο με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ».

Στην επίσκεψη παραβρέθηκαν  ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Οικονομικών  και επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της “Ενότητας για τη Νέα Ιωνία” Χ. Κανλής, ο εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λ. Καρίγιαννης, ο συντονιστής της τοπικής οργάνωσης μελών και Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ν. Ιωνίας Ν. Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος από τη νεολαία του κόμματος Προκόπης Κοσμόπουλος και μέλη του συντονιστικού της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU