Μπαράζ διαρρήξεων τις ημέρες των Χριστουγέννων – διάρρηξη και στην Σωτήρη Πέτρουλα στο Ηράκλειο

Μπαράζ ληστειών τις μέρες των γιορτών και διαρρήξεων αναφέρουν πληροφορίες της EΡΤ καθώς όπως επιστρέφουν από τις διακοπές, οι ταξιδιώτες βλέπουν τα σπίτια τους παραβιασμένο και να λείπουν κοσμήματα, χρυσαφικά και χρήματα.

 

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ΕΡΤ, διαπιστώθηκαν δύο διαρρήξεις σε οικίες στο Χαλάνδρι και στο Ηράκλειο Αττικής, στην οδό Δυοβουνιώτη στο Χαλάνδρι, ο ιδιοκτήτης διαπίστωσε ότι οι δράστες είχαν μπει από την κεντρική είσοδο, την παραβίασαν πιθανότατα με κλειδί πασπαρτού, μπήκαν στον πρώτο όροφο και αφού έψαξαν όλο το σπίτι, αφαίρεσαν όλα τα κοσμήματα που είχε ο ιδιοκτήτης.

 

Σχεδόν την ίδια ώρα στο Ηράκλειο Αττικής, στην οδό Σωτήρη Πέτρουλα, διαπιστώθηκε εκεί κλοπή. Εδώ διαρρήκτες, παραβίασαν την μπαλκονόπορτα, μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αφαίρεσαν πάλι κοσμήματα μεγάλης αξίας, αναφέρουν πληροφορίες από την αστυνομία.

 

Τέλος, είχαμε αιματηρή απόπειρα ληστείας στην περιοχή της Βούλας. Πέντε δράστες είχαν μπει στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου. Έψαχναν το σπίτι τους, αντιλήφθηκε ο αδελφός της ιδιοκτήτριας, ο οποίος ήταν στον δεύτερο όροφο.

 

Κατέβηκε να δει τι συμβαίνει στο σπίτι της αδελφής του. Ήρθε αντιμέτωπος με τους πέντε διαρρήκτες, οι οποίοι τον χτύπησαν ευτυχώς ελαφρά στο χέρι και τράπηκαν σε φυγή.

 

Ενημερώθηκε η αστυνομία. Έγιναν αναζητήσεις για τους 5 κακοποιούς, δεν εντοπίστηκαν όμως στην έρευνα, ενώ σε αυτή την περίπτωση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

 

Πηγή: ΕΡΤ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

2 σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU