Κωνσταντίνα Κοεμτζίδου – Νέα Ιωνία: Με τον Χρήστο Κανλή με όραμα για μία πόλη ανθρώπινη με υποδομές

Δύο λόγια για μένα

Γεννήθηκα στην πόλη Sindelfingen της Γερμανίας, όπου έζησα για 18 χρόνια. Έχω δύο παιδιά.

Σπούδασα Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είμαι κάτοχος Παιδαγωγικής Επάρκειας της ΣΕΛΕΤΕ, έχω ολοκληρώσει τις Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο με θέμα «Επιστήμες της Αγωγής» και μεταπτυχιακή εργασία στην ένταξη των ανήλικων προσφύγων στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Έχω παρακολουθήσει πολλά επιμορφωτικά προγράμματα με πιστοποίηση (Ινστιτούτου Επιμόρφωσης ΕΚΔΔΑ, ΕΑ-ΙΤΥ, ΚτΠ, ΙΕΠ κ.α) στην Πληροφορική, στη Διδακτική της Πληροφορικής  και των Μαθηματικών, στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνίας (Β΄ Επιπέδου) και στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων.

Κατέχω σε άριστο επίπεδο την Γερμανική γλώσσα και σε πολύ καλό επίπεδο την Αγγλική.

Εργάστηκα από τον Ιανουάριο του 1993 έως τον Δεκέμβριο του 1998 στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρείες Πληροφορικής (ΙΒΜ – Computer Logic). Από το 1999 έως σήμερα εργάζομαι ως καθηγήτρια Πληροφορικής στη δημόσια  δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σε δημόσια ΙΕΚ.

Ασκώ καθήκοντα στελέχους της εκπαίδευσης από το 2013 ως υποδιευθύντρια και από το 2017 έως σήμερα ως διευθύντρια στο 5ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας. Έχω εργαστεί από το 1998 σε πολλά Γυμνάσια και Λύκεια.

Έχω υλοποιήσει, ως υπεύθυνη, πληθώρα προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων με αντικείμενο πολιτιστικά προγράμματα, προγράμματα Αγωγής Υγείας και Αγωγής Σταδιοδρομίας και προγράμματα της Βουλής των Ελλήνων.

Κατά το σχολικό έτος 2016-17 ανέλαβα Συντονίστρια του έργου ATS2020 (Erasmus+ KA3) για το 5ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, ενώ συμμετείχα και στο πρόγραμμα «Δημοκρατική Παιδεία – Πιλοτικό Πρόγραμμα Συμβουλίου της Ευρώπης» .

Έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα ενδοσχολικού εκφοβισμού, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, εκπαίδευσης προσφυγοπαίδων, αλλά και με την τοπική ιστορία της Νέας Ιωνίας μέσα από δραστηριότητες προφορικής ιστορίας.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Βρεφονηπιακών Σταθμών Νέας Ιωνίας και διετέλεσα πρόεδρος του για δύο έτη.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Επιστημόνων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής – Greek Computer Society (ΕΠΥ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών

Πληροφορικής Δ.Ε. (ΠΕΚΑΠ).

 

Εmail: konstantina.koemtzidou@gmail.com

 

Η Κωνσταντίνα Κοεμτζίδου είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας με την παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Κανλή

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU