Κόκκινη Ρωγμή: “Συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζομένων στο Δήμο”

Η «Κόκκινη Ρωγμή στο Ηράκλειο» είναι, με όλες τις δυνάμεις της, στο πλευρό των εργαζόμενων στο Δήμο και στον αγώνα τους για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Στηρίζουμε την στάση εργασίας και την συγκέντρωση της Δευτέρας 2 Οκτώβρη.

Η Δημοτική Αρχή του κ. Μπάμπαλου αρνείται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων γιατί υπηρετεί μία αντεργατική πολιτική, που εκπορεύεται από την κυβέρνηση, την ΕΕ και το κεφάλαιο, και μετατρέπει τους Δήμους σε Ανώνυμες Εταιρίες.

Μία πολιτική που βάζει πάνω από τις ανάγκες και τα αιτήματα των εργαζομένων το κέρδος, που  απαξιώνει τις υπηρεσίες του Δήμου, οδηγώντας τους εργαζόμενους σε εξουθένωση και παραιτήσεις ή αποχωρήσεις μέσω της κινητικότητας, προχωρώντας έτσι προς την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών λειτουργώντας εις βάρος των δημοτών και των κατοίκων της πόλης.

Αυτή την πολιτική θα ακολουθήσει, αν εκλεγεί, και η δημαρχία, του εκλεκτού της ΝΔ, Παπαδημητρίου.

Γι’ αυτό, ο μόνος νικηφόρος δρόμος είναι ο δρόμος του αγώνα. Αυτόν τον δρόμο φοβάται η κυβέρνηση και γι’ αυτό νομοθέτησε το αντεργατικό τερατούργημα του Γεωργιάδη. Καλούμε τους κατοίκους του Ηρακλείου  σε συμπαράσταση στον αγώνα των εργαζόμενων στο Δήμο.

Να παλέψουμε για να λειτουργούν όλες οι δημοτικές υπηρεσίες προς όφελος όλων των κατοίκων του Ηρακλείου και όχι με βάση το κέρδος και την ανταποδοτικότητα.

Γι’ αυτό απαιτούμε:

Μόνιμες προσλήψεις πλήρους απασχόλησης για τη στελέχωση όλων των δημοτικών υπηρεσιών. Αυξήσεις στους μισθούς. Καταβολή όλων των επιδομάτων. Μονιμοποίηση των συμβασιούχων. Προσλήψεις σχολικών καθαριστριών. Καταβολή των ΜΑΠ και του γάλακτος εγκαίρως. Καμία ιδιωτικοποίηση, καμία ΣΔΙΤ. Έξω οι εργολάβοι. Καμία απαξιωτική και τραμπούκικη συμπεριφορά απέναντι στους εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς των δημοτικών υπηρεσιών.

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU