Κούλουμα στο Κτήμα Φιξ – Καθαρά Δευτέρα από τις 11.00 με σαρακοστιανά και μουσική

Μία ακόμη πολύ καλή ευκαιρία να χαρούν τον μεγαλύτερο ελεύθερο χώρο πρασίνου του Ηρακλείου, το Κτήμα Φιξ, θα έχουν οι επισκέπτες του την Καθαρά Δευτέρα.

Μετά την πρόσφατη απόκτηση του χώρου από το Δήμο Ηρακλείου, θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθούν τα Κούλουμα, την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου.

Ο Δήμος Ηρακλείου θα έχει φροντίσει το… κατιτίς του σε σαρακοστιανά, αλλά φυσικά ο καθένας μπορεί να φέρει τα δικά του σαρακοστιανα και να στρώσει για πικ νικ!

Όπως αναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, «τα φετινά Κούλουμα οι Ηρακλειώτες δίνουν ραντεβού στο Κτήμα Φιξ! Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου από τις 11.00 το πρωί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ετοιμάζει παραδοσιακό γλέντι με σαρακοστιανά, μουσική και χορό στο μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, το οποίο εδώ και λίγο καιρό έχει περάσει στην ιδιοκτησία του Δήμου και των δημοτών χάρη στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής του Νίκου Μπάμπαλου. Φυσικά με ελεύθερη είσοδο, οι επισκέπτες μπορούν να κεραστούν από τους μεζέδες που θα προσφέρει ο Δήμος ή να στήσουν το δικό τους πικ νικ.

«Επιτέλους Κούλουμα στο Φιξ. Επιτέλους το Ηράκλειο έχει το πάρκο που αξίζει στους δημότες μας. Επιτέλους έχουμε ένα δικό μας χώρο για να γιορτάζουμε ημέρες σαν και αυτή. Κάθε οικογένεια μαζί και όλοι μια μεγάλη παρέα. Ραντεβού, λοιπόν, την Καθαρά Δευτέρα στο Κτήμα Φιξ για να γλεντήσουμε με τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο», το μήνυμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU