Το Κτήμα Φιξ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό – διαθέσιμο και για οικογενειακές εκδηλώσεις

Το Κτήμα Φιξ ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το κοινό από το πρώτο τριήμερο του Μαρτίου και για κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 9.00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου. Μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα για να γίνουν απαραίτητες εργασίες συντήρησης και εμπλουτισμού του πράσινου και των υποδομών του, το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης περιμένει μικρούς και μεγάλους να το χαρούν.

Το Κτήμα Φιξ έχει πλέον και νέους ενοίκους, τα έλατα που στόλισαν τα παιδιά τις ημέρες των Χριστουγέννων και, πλέον, φυτεύτηκαν στο έδαφος του πάρκου για να μεγαλώσουν και να στολίσουν και αυτά με τη σειρά τους τον χώρο.

Όπως σημειώνει ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου “θυμίζουμε, το Κτήμα Φιξ είναι ανοικτό για όλους, άλλωστε για αυτό και η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου κατέβαλε τόσες προσπάθειες να το αποκτήσει και να το αποδώσει στους δημότες, μετά από χρόνια άκαρπων αγώνων. Για αυτό και, όπως έχουν όλοι την ελευθερία να το επισκέπτονται, έτσι πρέπει και όλοι να έχουν την υποχρέωση της φροντίδας και του σεβασμού στην φύση του και τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Στην κατεύθυνση αυτή, και για να υπάρχει μια καλή οργάνωση, οικογένειες ή πολίτες που θέλουν να κάνουν κάποια συγκέντρωση εντός του Κτήματος (π.χ. παιδικό πάρτι) παρακαλούνται να επικοινωνούν με το γραφείο της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για τη λειτουργία του Κτήματος Φιξ, Μαριάννας Ζούρου, στο τηλέφωνο 2132000169 (εργάσιμες ημέρες από τις 9.00 έως τις 14.00) ώστε να υπάρχει σχετική καταγραφή στο ημερολόγιο δράσεων εντός του πάρκου. Είναι αυτονόητο ότι σε αυτές τις εκδηλώσεις, φροντίζουμε να σεβόμαστε τους άλλους επισκέπτες και να αφήνουμε τον χώρο καθαρό”.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU