Ηράκλειο: Το Κτήμα Φιξ ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες του την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι

Μετά την αναβολή λόγω κακοκαιρίας την προηγούμενη εβδομάδα, τελικά το Κτήμα Φιξ ανοίγει επισήμως τις πόρτες του αυτήν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Αναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής: «Το Κτήμα Φιξ, το πάρκο των 28 στρεμμάτων που εδώ και λίγο καιρό πέρασε στην ιδιοκτησία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με κινήσεις της δημοτικής αρχής του Νίκου Μπάμπαλου, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους κατοίκους της πόλης. Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι ο δήμαρχος θα ανοίξει συμβολικά για πρώτη φορά την πόρτα για τους πολίτες, η οποία θα παραμείνει ανοιχτή, τον πρώτο καιρό κάθε Σαββατοκύριακο και στην πορεία του χρόνου καθημερινά, ώστε οι Ηρακλειώτες και οι Ηρακλειώτισσες, μικροί και μεγάλοι, να μπορούν να το χαίρονται, να έχουν το πάρκο που τους αξίζει.

«Σας καλώ να περπατήσουμε μαζί και να γνωρίσουμε το Κτήμα Φιξ. Αυτόν το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου που δεκαετίες τώρα ο Δήμος προσπαθούσε να τον κάνει δικό του και να τον αφήσει κληρονομία για τους δημότες και τις επόμενες γενιές. Είμαι φοβερά υπερήφανος που εμείς μπορέσαμε να κάνουμε αυτό το όραμα πράξη και, πλέον, να μπορούμε να απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους συμπολίτες μας για να έρθουν να το χαρούν. Είναι πραγματικά μια ιστορική στιγμή που θέλω να την μοιραστούμε όλοι μαζί», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Για την διευκόλυνση της μετακίνησης των δημοτών, η Δημοτική Συγκοινωνία θα πραγματοποιήσει έκτακτο δρομολόγιο στις 11.45 από το κέντρο της πόλης προς το Κτήμα Φιξ (αναχώρηση από σταθμό ΗΣΑΠ οδό Μελίνας Μερκούρη) και, αντίστροφα από Κτήμα Φιξ προς κέντρο στις 13.00.

Η είσοδος στο Κτήμα θα είναι από τη λεωφόρο Ηρακλείου 524.

* Το κάλεσμα της Κυριακής γίνεται εκ νέου, αφού η προγραμματισμένη, πρώτη αντίστοιχη συγκέντρωση αναβλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου λόγω κακοκαιρίας».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU