«Ηράκλειο Αλλιώς»: Η Κατερίνα Σιουρούνη υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Μια ακόμα υποψήφια δημοτική σύμβουλο ανακοινώνει το «Ηράκλειο Αλλιώς».  Η Κατερίνα Σιουρούνη επαγγελματίας, μητέρα, Ηρακλειώτισσα αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με το «Ηράκλειο Αλλιώς» και τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Νίκο Μπαρμπούνη και να διεκδικήσει την ψήφο των συμπολιτών της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, στο Ηράκλειο Αττικής. Μια γυναίκα με δυναμισμό, με πάθος, με όρεξη, με στόχους, με όραμα και θέληση για προσφορά. Μια γυναίκα καταξιωμένη στον επαγγελματικό στίβο έρχεται να κατακτήσει και το στίβο της αυτοδιοίκησης.

«Αποφάσισα να στηρίξω τον Νίκο Μπαρμπούνη και να δηλώσω υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ηράκλειο Αλλιώς», προκειμένου να συνδράμω με ανιδιοτέλεια στην βελτίωση της καθημερινότητας μας και του τόπου μας. Ανεξάρτητη προσωπικότητα με έντονη βούληση, έχω το θάρρος της γνώμης μου και θεωρώ ότι η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η ενσυναίσθηση και η ανοιχτή ακρόαση προς όλους τους πολίτες του Δήμου μας θα συμβάλουν στη λήψη αποφάσεων με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Στόχος του συνδυασμού μας, αλλά και δικός μου προσωπικά, είναι να ακούμε τους συμπολίτες μας με προσοχή, να αφουγκραζόμαστε τα θέλω τους, να σταθούμε στο πλευρό τους και να χαράξουμε από κοινού την πορεία για ένα «Ηράκλειο Αλλιώς», ένα Ηράκλειο ασφαλές, υγιές και συγκροτημένο», δηλώνει η Κατερίνα Σιουρούνη.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια την Κατερίνα Σιουρούνη. Μια νέα γυναίκα, μητέρα, επιτυχημένη επαγγελματία που καταφέρνει να τα συνδυάζει όλα και να πετυχαίνει σε ότι καταπιαστεί! Είμαι σίγουρος ότι η επιλογή της να ασχοληθεί με τα κοινά, θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, το οποίο θα ακολουθήσουν κι άλλες γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα, με θέληση για προσφορά, με αγάπη για τον τόπο τους. Εμείς στο «Ηράκλειο Αλλιώς» πιστεύουμε ότι οι γυναίκες οφείλουν και πρέπει να αναλάβουν ενεργό ρόλο στα κοινά και όχι απλά να καλύπτουν το υποχρεωτικό ποσοστό στους συνδυασμούς. Καλώς μας ήρθες Κατερίνα!», σημείωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπαρμπούνης.

 

 

 

Νίκος Μπαρμπούνης
Υποψήφιος Δήμαρχος
Ηρακλείου Αττικής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU