Λαϊκή Αγορά Καλογρέζας: Ζευγάρι πωλητών βρήκε πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το παρέδωσε

Πηγή: laikesagores.com – Πορτοφόλι που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, ταυτότητα, κάρτες τραπεζών και διάφορα άλλα έγγραφα βρήκε, το πρωί της Τρίτης 7/3 (σ.σ. μάλλον εννοούν την Δευτέρα 6/3) συνάδελφος πωλητής μαζί με τη σύζυγό του δίπλα από τον πάγκο τους στη λαϊκή αγορά της Καλογρέζας.

Η συνάδελφος ενημέρωσε άμεσα το σωματείο της Γ΄ Λαϊκής Αγοράς Αθηνών και ακολούθως παρέδωσε το πορτοφόλι στο οικείο αστυνομικό τμήμα προκειμένου το πορτοφόλι να αποδοθεί στον κάτοχο του.

Η πράξη των συναδέλφων Βασίλη και Δήμητρας τιμά τον κλάδο των λαϊκών αγορών αφού το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε σειρά άλλων αντίστοιχων περιστατικών, όταν κάθε φορά χρήματα ή προσωπικά αντικείμενα ανευρίσκονταν στους χώρους των λαϊκών αγορών αυτά παραδίδονταν αυτονόητα στις αρχές!

Όπως η περίπτωση της συναδέλφου πριν από λίγους μήνες, στη λαϊκή αγορά του Παπάγου  βρήκε στον πάγκο δεσμίδα πέντε χιλιάδων ευρώ και τα παρέδωσε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον κύριο Βασίλη και την κυρία Δήμητρα για το ήθος, την τιμιότητα  και την αξιοπρέπεια που καταδεικνύεται με την σπουδαία τους πράξη!

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU