Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας: «Βούλιαξε το επιτελικό κράτος στο 6ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας»

Σε λίμνη μετατράπηκε στην κυριολεξία, το προαύλιο του 6ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας, στην Αλσούπολη, από τη βροχή, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Πλημμυρισμένα προαύλια και αίθουσες, σχεδόν σε όλα τα σχολεία, παρόλο που οι Σύλλογοι Γονέων, η Ένωση Γονέων και η Λαϊκή Συσπείρωση, με εισαγωγή θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν αναδείξει πολλές φορές τα προβλήματα αυτά και έχουν ενημερώσει τη Δημοτική Αρχή.

Για άλλη μία φορά φάνηκε τι σημαίνει το “επιτελικό κράτος”, που σπεύδει να εξυπηρετήσει επιχειρηματίες και να εξασφαλίσει τα κέρδη τους, όπως έκανε η Δημοτική Αρχή Θωμαϊδου, στις κρυφές συναντήσεις με τους επιχειρηματίες του οικοπέδου της ΕΡΙΟΤΕΚ, τους επιχειρηματίες του οικοπέδου της ΑΛΤΕΚ και άλλους πιο πρόσφατους, αλλά δεν έχει καμία προτεραιότητα τις ανακατασκευές των προαυλίων, τις στεγανοποιήσεις και τις μονώσεις των σχολείων της Νέας Ιωνίας.

Συστήνουμε στην κυρία Θωμαΐδου να προσθέσει και την παρακάτω φωτογραφία στο φυλλάδιο με τα έργα του Δήμου την προηγούμενη τετραετία!

Ο Λαός της Νέας Ιωνίας, να επιλέξει συνειδητά στις 8 Οκτώβρη, να ψηφίσει Λαϊκή Συσπείρωση, κόντρα στη λογική του κόστους-οφέλους των Δήμων και της Κυβέρνησης.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU