Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας: Το πρόγραμμα περιοδειών, συναντήσεων και ομιλιών του υποψήφιου Δήμαρχου Πέτρου Αλέπη την ερχόμενη εβδομάδα

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Πέτρο Αλέπη συνεχίζει την καθημερινή επαφή της με το λαό. Αυτήν την εβδομάδα το πρόγραμμα των παρεμβάσεων και συζητήσεων θα εξελιχθεί ως εξής:

Την Δευτέρα 11 Σεπτέμβρη οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα βρεθούν στα σχολεία του δήμου για να ευχηθούν καλή, δημιουργική και αγωνιστική χρονιά στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς.

Επίσης καλούμε τους συλλόγους γονέων, τους συλλόγους διδασκόντων και τα μαθητικά συμβούλια σε άμεση έκφραση αλληλεγγύης και συμπαράστασης για τους πληγέντες στη Θεσσαλία.

Την Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στο ΚΕΠ, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με τους συνταξιούχους της Νέας Ιωνίας και Νέου Ηρακλείου. Θα μιλήσουν ο Πέτρος Αλέπης και η Κέλλυ Παπαϊωάννου υποψήφια δήμαρχος Νέου Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 14 Σεπτέμβρη

-Στις 9.30 π.μ. περιοδεία στους εργαζόμενους στο Δημαρχείο και στις υπόλοιπες υπηρεσίες του Δήμου, με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη.

-Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Φελέκη στην Ελευθερούπολη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη – συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

Την Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη  στις 7.30 μ.μ. στον χώρο της ΕΡΙΟΤΕΚ (στο γήπεδο μπάσκετ), θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης για τη σωτηρία του χώρου και για να φτιαχτούν σχολεία για τις ανάγκες των παιδιών της Νέας Ιωνίας. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

Την Κυριακή 17 Σεπτέμβρη, στις 11 π.μ. θα γίνει σύσκεψη – συζήτηση στην καφετέρια flame στην Αλσούπολη. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης.

 

Με τη Λαϊκή Συσπείρωση

για τις ανάγκες των πολλών

όχι για τα κέρδη των λίγων

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU