Λαϊκή Συσπείρωση Ν.Ιωνίας: «Δ. Θωμαΐδου: Προκλητικός και εκτός πραγματικότητας ο απολογισμός του «έργου» της»

Αποτελεί πρόκληση τα όσα αναφέρονται στο ιλουστρασιόν φυλλάδιο που διακινεί η κα Θωμαΐδου και περιέχει τον απολογισμό του έργου της την τριετία 2019-2022, όπου λίγο-πολύ παρουσιάζει μια εικόνα επίγειου παράδεισου στην Ν. Ιωνία, όπου τα πάντα λειτουργούν άψογα.

Όμως, δεν αναφέρεται τίποτα για τους σοβάδες που πέφτουν κατά καιρούς από τα ταβάνια των σχολείων του δήμου μας, για τα σχολικά προαύλια που μετατρέπονται σε λίμνες με την πρώτη βροχή.

Δεν υπάρχει ούτε μια φράση για την άθλια κατάσταση των αθλητικών υποδομών του δημοτικού σταδίου και του κλειστού γυμναστηρίου και όλων σχεδόν των αθλητικών υποδομών στην Ν. Ιωνία, για την παντελή εγκατάλειψη των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων που μόνοι τους παλεύουν για να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Πουθενά δεν αναφέρεται η τεράστια ευθύνη της κα Θωμαΐδου που το αμαξοστάσιο του δήμου μας παραμένει ακόμη στο δημοτικό στάδιο δημιουργώντας μια σειρά προβλήματα στους αθλητές και στον λαό της περιοχής.

Δεν υπάρχει ούτε μια φωτογραφία με τα δεκάδες νήπια που μένουν εκτός παιδικών σταθμών κάθε χρόνο λόγο της έλλειψης αντίστοιχων υποδομών, ούτε μια εικόνα με τις ξηλωμένες παιδικές χαρές σχεδόν σε όλες τις πλατείες του δήμου μας, που και αυτές οι πλατείες παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης (π.χ. Παναιτώλιο, Υγείας, Αναπήρων κ.α.)

Δεν βρήκε ούτε μια λέξη που να περιγράφει το ότι με μόλις δύο πόντους χιόνι κεντρικοί δρόμοι στον δήμο μας κλείνουν και ολόκληρες περιοχές μένουν για ώρες χωρίς ρεύμα.

Ότι δεν έδωσε λύση στο κτιριακό πρόβλημα του Κέντρου Υγείας, με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύει η ίδια του η λειτουργία λόγω έξωσης.

Κουβέντα δεν λέει για την ακύρωση και την καθυστέρηση μεγάλων δρομολογημένων έργων, όπως τα αντιπλημμυρικά στον Περισσό και το δημοτικό γκαράζ για τα οποία χάθηκε η χρηματοδότηση και η πεζογέφυρα Παναγούλη που ενώ δρομολογείται εδώ και χρόνια ακόμη δεν έχει κατασκευαστεί.

Τώρα αν π.χ. οι διαγραμμίσεις και το βάψιμο της γέφυρας Παναγούλη που αναφέρονται στο πολυτελές φυλλάδιο, είναι για την κα Θωμαΐδου δείγμα του έργου της, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει περαιτέρω σχολιασμό…

Όμως, να απαντήσει η κα Θωμαΐδου από πού και ως πού χρησιμοποιεί τα χρήματα των δημοτών για τυπώνει αυτά τα προεκλογικά φυλλάδια πολυτελείας, για να διαφημίσει το, κατά τα άλλα, ανύπαρκτο έργο της; Δεν έχει κανένα τέτοιο δικαίωμα. Αν θέλει να τυπώσει προεκλογικό υλικό να πληρώσει από την τσέπη της και όχι από τα ταμεία του δήμου.

Απέναντι στην πολύ άσχημη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ο λαός της Ν. Ιωνίας μπορεί να δώσει απάντηση και να δυναμώσει τον αγώνα για να διεκδικήσει όλα αυτά τα έργα και τις υποδομές που έχουμε ανάγκη και θα δώσουν ανάσα στην δύσκολη καθημερινότητα μας.

Στις επικείμενες εκλογές να δυναμώσει το ΚΚΕ παντού, στην Βουλή, στην περιφέρεια και στον δήμο μας για να ανοίξει ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU