Mediaματα με τη Βάντα: Την una faccia-una razza μου μέσα!

***Ρε μ’ έκανες εμένα 20 χρονών; Και σου ΄λεγα εγώ!

***Ρώμη θα ‘μουνα τώρα να στον κάνω τον Ιταλό να πει τον δεσπότη, Πάπα!

***Αλλά να, αυτά είναι! Άμα αρχίζουν τα Corega 3D hold  και τα χράτσα-χρούτσα μένεις με τη Eurovision στο χέρι να «ροκάρεις» με κεφτεδάκια και μπρούσκο…

***Όχι ότι το χράτσα-χρούτσα είναι και τελείως αναποτελεσματικό. Με το σιγανοροκάνισμα την πιάσαμε τη δεκάδα στο European Song Contest 2021 κι ας στείλαμε τραγούδι Pac-Man.

***Κάνουμε και σωστή εξωτερική πολιτική όμως εμείς, να τα λέμε αυτά… Εφτά στρέμματα RAFALE αγοράσαμε, χώρια τις φρεγάτες, να μη βάλει ένα 12άρι η Γαλλία; Να βάλει, να βάλει! Χρυσάφι το deux points!

***Ενώ η Κύπρος η δόλια χοροχτυπήθηκε σαν το χταπόδι στα πατώματα, γίνανε θρύψαλα τα γυαλικά στο φόρεμα  αλλά τελικά την πήρε ο στρατηγός διάολος που θα ‘λεγε κι ο αθάνατος βάρδος Βύρων Πολύδωρας και πάει το Εl Diablo, να ζήσουμε να το θυμόμαστε.

***Είναι όμως κι η ρημάδα η πρώτη θέση που διαγωνίστηκε που ‘ναι γρουσούζα λένε οι στατιστικές … Ενώ οι τελευταίες θέσεις, σου λέει, έχουν πλεονέκτημα…

***Εμ, δεν έχουν;

***Που βγήκαν οι Ιταλιάνοι και πήρε φωτιά το Κορδελιό;

***(Τι να κάνει κι η Corega; Για τα δόντια είναι, δεν είναι για τα σαγόνια που τα μαζεύαμε απ’ το πάτωμα κι εγώ κι η φιληνάδα Αικατερίνη των Μεδίκων)…

*** Φέρτε Μανίνες, Σούπερ-Κατερίνες κι Αφισοράματα την una faccia-una razza μου μέσα! Ρε χαρές που πήραμε Σαββατιάτικα… οι κουγκαρομπεμπέκες!

***(Εμείς κι ο Ιβάν Σαββίδης αλλά αυτό είναι άλλης τάξεως γιορτή του πολιτισμού)…

***Καλέ χάρμα περάσαμε με τη φετινή Eurovision μ’ αυτά και μ’ αυτά. Είχαμε και στην πλάτη τον πολύμηνο εγκλεισμό ήρθαμε και λυσσάξαμε σαν 15χρονα!

***Καμαρώσαμε και την Ελενάρα που μας έφερε το χρυσό το 2005, αχ περασμένα μεγαλεία σου λέω! Να καούν τα μνημόνια, να πεθάνει ο Covid!  

***Μωρέ εμείς καλά περάσαμε αλί στην Ελβετία και τη Γαλλία.

***Τζάμπα το ‘βαλε το κλαρινοπούκαμισο ο ένας, τζάμπα στηθοχτυπιότανε η άλλη…Βλέπανε και τα 12άρια να πέφτουν βροχή σου λέει σιγουράκι, θα το…σηκώσουμε!

***Αμ δε! Τέτοια είναι η παλιοζωή, όλο ανατροπές n’est-ce pas; Δεν είδες τι έπαθε κι ο Τζιοβάνι στο MasterChef;

***Τώρα που λέω για μαγειρικά, εξαιρετικά πολύτιμες οι πληροφορίες που έδιναν οι παρουσιαστές της ΕΡΤ για το πόσο κοστίζει το τοστ σε κάθε χώρα από αυτές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό!

***Δεν ξέρω μήπως ήταν κάνα καμπανάκι εκ του πονηρού για τα οικονομικά μας κατά τη διάρκεια και κυρίως μετά την πανδημία, όπου θα επαρκούν μόνο για τοστ και χωρίς πολλές-πολλές πρωτεΐνες…

***Κανονικά βέβαια με τον τυφώνα Maneskin θα έπρεπε να μας λένε για… πίτσες, το ιταλιάνικο φαγητό του φτωχού αλλά τέλος πάντων μην το πιάνουμε το θέμα πίτσα γιατί ταράζεται κι ο Πρόεδρος Βαγγέλης…

***Αυτός απ’ το Σάββατο το ‘χει ρίξει στα… πιροσκί. Του ‘στειλε ένα φορτηγό ο Ιβάν να τρώει μέχρι τον επόμενο τελικό, χράτσα-χρούτσα…χράτσα-χρούτσα…

 

Ciao ragazzi!!!

Βάντα Κακιοπούλου

ΥΓ1: Άκυρα τα τοστ. Βλέπω τώρα δελτίο στο ΣΤΑΡοκάναλο ότι μοσχοπουλιούνται λέει οι λαμποργκίνι και μαζεράτι! Καλέ ναι εδώ, στην Ελλάδα! Επιτέλους… να αραιώσουμε λίγο στο λεωφορείο!

ΥΓ2: Προσεχώς συνέντευξη Μένιου στη Ζίνα μέσα στη φυλακή. Θα αναστενάξει το πληκτρολόγιο!

ΥΓ3: Damianο Ου-ου!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU