Mediaματα με τη Βάντα: Το καλό νίκησε ωρέ!

***Μωρέ το πήρε και το σήκωσε το τιμημένο και πήγε το δάκρυ μας κορόμηλο βράδυ Τετάρτης!!! Δάκρυ απ’ αυτό που αλαφραίνει η καρδιά, πρώτης ποιότητας…fine dining δάκρυ!

***Μαρ-γα-ρί-τα! Μαρ-γα-ρί-τα! Μαρ-γα-ρί-τα! άκουγες απ’ τα ανοιχτά καλοκαιρινά παράθυρα στη γειτονιά… Βγήκαμε στα μπαλκόνια κι ανεμίζαμε παστινάκια και τοπιναμπούρ!!!

***(Κι αν δεν ήμασταν ατομικά υπεύθυνοι ακόμα Ομόνοια θα ‘μασταν να πανηγυρίζουμε ενωμένοι και συνωστισμένοι)…

***Το καλό νίκησε ωρέ! Λίγο το ‘χεις; Πολύ  το ‘χεις! Τιτανο-τεράστιο το ‘χεις στις μέρες μας.

***Το φαινόμενο Μαργαρίτα Νικολαΐδη χρήζει ιδιαίτερης παρατήρησης για όσους θέλουν να αφουγκραστούν την κοινωνία, η οποία -κοίτα να δεις τελικά! ανταποκρίνεται ακόμα στο… «καλό», το πηγαίο, γνήσιο, αυθόρμητα «καλό».

***Η νεαρή πρώτη γυναίκα MasterChef κατάφερε το αδιανόητο, να μπει στον τηλεοπτικό βούρκο των ριάλιτι και να παραμείνει ένα… μαργαριτάρι με ήθος, με ταπεινότητα, με αλήθεια κατευθείαν απ’ την καρδιά.

***Και έτσι κατάφερε και μίλησε σε όλους μας…στην καρδιάάάά! (Αδαμαντίδη Θεέ)

***Και το σήκωσε το τιμημένο το ηθικό μας μαζί με το έπαθλο το Μαργαριτάκι και να πάνε να κουρεύονται όλοι οι «παντελονάτοι» και να ξυρίζονται οι… εμπόρισσες μελό (το λέει κι η Λατινόπουλου).

***Δεν τους χρειαζόμαστε αυτούς και την τηλεόραση τους –ούτε τη Λατινοπούλου και την αισθητική της που οδηγεί σε αυτού του είδους την τηλεόραση.

***Μια Μαργαρίτα χρειαζόμαστε, έναν Τζιοβάνι, έναν Παύλο, να περνάει ένα μήνυμα της προκοπής ρε αδελφέ… Ούτε το «εγώ» στο Θεό, ούτε αντρίλες, ούτε καφριλίκια… Ανθρωπένιο, καλό…υγιές να το πω; Υγιές θα το πω, που θα ‘λεγε κι ο Παυλίτος.

***Καναλαρχαίοι, παραγωγοί και λοιπές τηλεοπτικές δυνάμεις ας το πάρουν αυτό το μήνυμα να στρίψουν λίγο το τιμόνι. Το MasterChef το έκανε και του βγήκε.

***Και όλο το χαρτί πήρε από τηλεθέαση αλλά ΚΑΙ δεν ξεκατινιάστηκε εντελώς (το τονίζω το «εντελώς», γιατί ένα-δυο πιπεράτα τα είχε εφόσον είναι ριάλιτι, άσε που είναι και… μαγειρικό).

***Ως μαγειρικό δε, παρόλο που θα είχε τη δυνατότητα εξ αντικειμένου, μενού… ανθρωποφαγικό, δε σέρβιρε. Ταρτάρ, σεβίτσε, μπαλοτίνες όλα από μοσχάρι, άντε χοίρο…

***(Κακό κι αυτό βέβαια, αλλά για να περάσουμε στη χορτοφαγία και τα vegan πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε την ανθρωποφαγία και τις εκπομπές της Ζήνας Κουτσελίνη).

***(Ω, η αγαπητή Ζήνα, πόση αλήθεια, πόση ανθρωπιά, πόσα δάκρυα, πόσα φέρετρα, πόσα μαρκούτσια σε χαροκαμένες… «μανούλες»!)

***(Πόσο εμπόριο!)

***Μαργαρίτα σώσε μας…

 

Μedia-στε το σηκώσαμε!

 

ΥΓ1: Να πούμε ότι το ΜasterChef έχει και τρεις κριτές Δεκάρια έτσι; Αυτός ο Σωτηράκης, αχ αυτός ο Σώτος Σαν…

ΥΓ2: Με τη λατρεία που έχει ξεσπάσει για τη Μαργαρίτα στον γάμο της θα την προικίσει όλη η Ελλάδα σαν την πριγκίπισσα Σοφία. Έχω παραγγείλει σετ σεντόνια-παπλωματοθήκη με κοφτό κέντημα, μούρλια!

ΥΓ3: Αγαπητή ΕΡΤ/ΕrtSports, όταν λέμε ότι θα μεταδώσουμε το Diamond League το μεταδίδουμε. Μη ξεφτιλίζεται κι αυτός ο έρμος ο Τσώνης που το λέει, μην ψάχνουμε κι εμείς τελευταία στιγμή να το δούμε σε ιαπωνική αναμετάδοση…(Αχ Σώτο Σαν!)

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU