Ηράκλειο Αττικής: Απολυμάνσεις, καθαρισμοί και αντισηπτικά υλικά στα εξεταστικά κέντρα

Πανέτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές, που από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου μπαίνουν στη μάχη των φετινών πανελληνίων εξετάσεων, είναι τα 3 σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής τα οποία θα λειτουργήσουν ως εξεταστικά κέντρα. Τα συνεργεία του Δήμου έχουν ήδη απολυμάνει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους στα 1ο, 2ο και 4ο Λύκεια της πόλης, διατηρώντας τις αυξημένες βάρδιες του προσωπικού καθαριότητας ώστε τα σχολεία να καθαρίζονται τακτικά κατά την διάρκεια της εξεταστικής περιόδου.

Επιπλέον, τη Δευτέρα ο Δήμος, σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των λυκείων, θα έχει στη θέση τους και στη διάθεση των παιδιών όλα τα απαραίτητα αντισηπτικά μέσα προκειμένου να τηρηθούν τα πρωτόκολλα της υγειονομικής ασφάλειας ενάντια στην πανδημία, παράλληλα δε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα φροντίσει να μοιράζεται ατομικά μπουκάλια με νερό στους μαθητές που εξετάζονται.

«Ξεκινάει μια κομβική περίοδος για τη ζωή των παιδιών μας, η οποία θα κρίνει τα επόμενα βήματα της σταδιοδρομίας τους. Μέσα σε ιδιαίτερες συνθήκες, αυτές της πανδημίας, εμείς οφείλουμε να φροντίσουμε ώστε η μόνη έγνοια που θα έχουν οι μαθητές της πόλης να είναι το πως θα αποδώσουν όσο το δυνατό καλύτερα στις εξετάσεις. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, τους προτρέπω να είναι ψύχραιμοι και με, όσο το δυνατό, καθαρό μυαλό και τους υπόσχομαι ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU