Η zonewsteam μοιράζεται μαζί σας θετικές εμπειρίες από την αγορά και τα στέκια της Ν.Ιωνίας και του Ηρακλείου

Λοιπόν, Νέα Ιωνία & Ηράκλειο, Ηράκλειο & Νέα Ιωνία, σημαίνει και τα μαγαζιά τους, σημαίνει και η αγορά τους, σημαίνει και τα στέκια τους.

 

Αυτά, τα επισκέπτονται κάθε μέρα όλοι οι συνεργάτες του zonews.gr – Θα πάρουν κάτι να τσιμπήσουν, να πιουν, να αγοράσουν, να χαλαρώσουν.

 

Οι συνεργάτες λοιπόν του zonews.gr θα είναι από εδώ και πέρα η zonewsteam, η οποία θα ποστάρει εμπειρίες της στην ομάδα « Λεωφόρος Ηρακλείου – Η ομάδα για τη Νέα Ιωνία & το Ηράκλειο Αττικής ».

Η βασική ιδέα μας προέκυψε,  από το ότι θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας, μία έξυπνη αγορά, ένα νόστιμο πιάτο, έναν ωραίο καφέ, μία καλή υπηρεσία, που μας προσφέρθηκε στη Νέα Ιωνία και το Ηράκλειο. Τόσο απλά.

 

Λύνουμε απορίες, λέγοντας τα παρακάτω:

 

  • Οι αναρτήσεις της zonewsteam δεν θα είναι διαφημιστικές. Οι διαφημιστικές αναρτήσεις, είτε θα είναι banners, είτε θα είναι κείμενα στο zonews.gr με την επισήμανση «συνεργασία προβολής»
  • Οι αναρτήσεις της zonewsteam θα αφορούν θετικές προσωπικές εμπειρίες που είχε συνεργάτης του zonews.gr στα μαγαζιά, στην αγορά, στα στέκια του Ηρακλείου και της Νέας Ιωνίας. Δεν θα υπάρχουν αναρτήσεις με αρνητικές εμπειρίες. Ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός. Είμαστε τόσο μικρή περιοχή και γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά, με αποτέλεσμα μια ενδεχομένως μη ενδεικτική αρνητική εμπειρία να δημιουργήσει πρόβλημα σε μία επιχείρηση – ειδικά με το πώς λειτουργεί το διαδίκτυο στις μέρες μας. Θα πει κάποιος, «ναι αλλά και η θετική εμπειρία μπορεί να είναι μή ενδεικτική». Σωστά, μπορεί. Αυτό όμως δεν θα κανιβαλλίσει κανέναν. Το πολύ – πολύ να σιχτιρίσετε τη zonewsteam, αν αποφασίσετε να έχετε την ίδια εμπειρία.
  • Τρίτον, δεν υπάρχει. Μπορεί να προστεθεί στο μέλλον. Βλέπουμε και κάνουμε!
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU