Νέα Ιωνία – “Αγία Όλγα” – φωτογραφίες: Η Νέα Ιωνία τίμησε την Αλίκη Περρωτή-Κωνσταντοπούλου

Δήμος Νέας Ιωνίας:

Η Νέα Ιωνία τίμησε την Αλίκη Περρωτή-Κωνσταντοπούλου

Με μια λιτή αλλά και συγκινητική τελετή ο Δήμος Νέας Ιωνίας τίμησε την Αλίκη Περρωτή-Κωνσταντοπούλου για το σπουδαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της με τη μετονομασία της οδού Αγίας Όλγας σε Θεόδωρου Κωνσταντοπούλου και της μετονομασίας της οδού  Θεόδωρου Κωνσταντοπούλου σε Αλίκης Περρωτή Κωνσταντοπούλου.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουλίου στον περιβάλλοντα χώρο του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας με την παρουσία της κας Αλίκης Περρωτή – Κωνσταντοπούλου η οποία σε ομιλία, που ανέγνωσε η εγγονή της κα. Θεοδώρα Βαλεντή, δήλωσε μεταξύ άλλων συγκινημένη για την μεγάλη τιμή και κίνηση αγάπης που της δίνει δύναμη να συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο στη δημόσια περίθαλψη.

Την κα. Αλίκη Περρωτή – Κωνσταντοπούλου υποδέχθηκαν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χαράλαμπος Πρίφτης οι οποίοι κατά τους χαιρετισμούς τους εξήραν την πολύτιμη συμβολή του πατέρα της Θεόδωρου Κωνσταντόπουλου και της Αλίκης Περρωτή-Κωνσταντοπούλου στη λειτουργία του Κωνσταντοπούλειου, ενός κοσμήματος για την πόλη της Νέας Ιωνίας.

Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι του Δήμου Νέας Ιωνίας τοποθέτησαν τις νέες οδωνυμικές πινακίδες στους παράπλευρους δρόμους του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου, μια συμβολική κίνηση για την διαχρονική προσφορά τόσο της οικογένειας, όσο και της ίδιας της δωρήτριας, στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Νέας Ιωνίας.

Στην τιμητική εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης πατέρας Επιφάνειος Αρβανίτης, εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας,  Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης, η Υφυπουργός Υγείας κα. Ζωή Ράπτη, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος κ. Ιωάννης Δρυμούσης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Στυλιανός Πετράκης, ο Διευθυντής του Στρατιωτικού Γραφείου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Ευθύμιος Μικρός, ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος, ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Σπυρίδων Κοκκινάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής κ. Ιωάννης Σελιμής, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας κα. Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καρβουνιάρης, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. κα. Ελένη Γρίβα, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ιωάννης Λαζαρίδης, κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου, κ. Χαράλαμπος Λάμπρου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Νέα Ιωνία, Νέα Άποψη – 21ος Αιώνας» κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Νέας Ιωνίας κα. Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Κωνσταντοπούλειου κα.  Ευαγγελία Λάππα, η Διοικητική Διευθύντρια του Κωνσταντοπούλειου κα. Ελένη Ραφτοπούλου, ο Συντονιστής Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Κωνσταντοπούλειου κ. Σωτήρης Πατσιλινάκος, ο Διευθυντής Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κωνσταντοπούλειου κ. Μιχάλης Μαντζανάς, η Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Ευτυχία Ευαγγελίδου, καθώς και η Υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Ευθυμία Καρακαξά.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU