Νέα Ιωνία: «Ανάσες στο χρόνο» στην πλατεία Αγίας Αναστασίας στον Περισσό

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας σας προσκαλούν στη μουσική εκδήλωση «Ανάσες στο χρόνο», ένα οδοιπορικό σε γνωστά και άγνωστα μονοπάτια της παράδοσης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2021».

 

Η Νέα Ιωνία υποδέχεται την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 20:00 στην πλατεία Αγίας Αναστασίας Φαρμακολυτρίας Περισσού, τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Πέτρο Λούκα Χαλκιά, Αρετή Κετιμέ και Κώστα Μήτση οι οποίοι πλέκουν στίχους όμορφους, τραγουδούν ελληνικά, παίζουν μελωδικές ενορχηστρώσεις και μοιράζουν μυρωδιές, ευωδίες γλυκές από κάθε γωνιά της χώρας μας.

 

* Είσοδος Ελεύθερη. Απαραίτητη προμήθεια και προσκόμιση σχετικού δελτίου εισόδου την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο αυτής.

* Τα δελτία εισόδου θα δίδονται στην είσοδο του Δημαρχείου Νέας Ιωνίας (Αγίου Γεωργίου και Αντλιοστασίου) από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου κάθε ημέρα μεταξύ των ωρών 09:00-20:00

* Δελτία εισόδου θα δίνονται και την ημέρα της εκδήλωσης στο χώρο αυτής από τους διοργανωτές εφόσον δεν έχουν εξαντληθεί.

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU