Νέα Ιωνία: Ανοιχτή Επιστολή της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» Παν. Μανούρης

Ενημερωθήκαμε ότι την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 επιβλήθηκε , όπως ήταν αναμενόμενο από καιρό, αναγκαστική κατάσχεση σε τραπεζικό λογαριασμό που τηρείται επ’ονόματι του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ., σε συγκεκριμένη Τράπεζα, προς ικανοποίηση της χρηματικής απαίτησης δέκα , περίπου , εργαζομένων του ΚΕΒΡΕΦΟ.  Οι εργαζόμενες προχώρησαν σε αυτήν την διαδικασία προκειμένου να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους και επειδή τόσο η Διοίκηση του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ., όσο και η Δημοτική Αρχή και η ίδια η Δήμαρχος, εδώ και πολλούς μήνες , αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με την δικαστική απόφαση που δικαιώνει τις εργαζόμενες και υποχρεώνει το ΚΕΒΡΕΦΟ να τους καταβάλει τα οφειλόμενα .

Πρόσφατα στις 24 Μαϊου 2021 η Δήμαρχος διαβεβαιώνατε το Δημοτικό Συμβούλιο με τα εξής. «Εμείς ως Δημοτική Αρχή είπαμε ότι θα τα δώσουμε κάνοντας τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες . Το σίγουρο είναι ότι φτάνουμε προς το τέλος» .

Κυρία Δήμαρχε, την απόφαση την ξέρετε εδώ και πολλούς μήνες.  Ποιο ήταν το αξεπέραστο εμπόδιο και δεν δώσατε τα χρήματα;  Γιατί δεν συμμορφωθήκατε με την απόφαση;  Ποιες είναι οι νόμιμες διαδικασίες που δεν καρποφόρησαν τόσους μήνες;

Γιατί αναγκάσατε τις εργαζόμενες να επιβάλλουν κατάσχεση στο λογαριασμό του ΚΕΒΡΕΦΟ ;

Πλέον κα Δήμαρχε δεν νομιμοποιείστε να λέτε στους εργαζόμενους ότι θα τους δώσετε τα χρήματα ούτε να επικοινωνείτε μαζί τους , ακόμη και βραδινές ώρες, στα κινητά τους τηλέφωνα, για να τους υπόσχεστε ότι μέχρι τέλη του μήνα θα δώστε τα χρήματα.  Δεν τα δίνετε εσείς κυρία Δήμαρχε. Τα χρήματα τα παίρνουν με κατάσχεση. Σας αναγκάζουν να τα δώσετε επειδή εσείς δεν τα πληρώσατε κανονικά  μαζί με την μισθοδοσία τους.

-1-

-2-

Δηλαδή κα Δήμαρχε για να το πούμε αλλιώς, εάν δεν υπάρχουν τα χρήματα στον λογαριασμό της Τράπεζας, τότε οι εργαζόμενες, νόμιμα, θα πρέπει να κάνουν κατάσχεση στα γραφεία, στις καρέκλες , στους υπολογιστές και σε ό,τι υπάρχει μέσα στο ΚΕΒΡΕΦΟ και να τα βγάλουν στο πλειστηριασμό για να πάρουν τα χρήματα τους;

Σταματήστε πια να λέτε ψέματα . Σταματήστε να κοροϊδεύετε τις εργαζόμενες . Πείτε την αλήθεια στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μην ευτελίζετε άλλο τον θεσμό που πρέπει να υπηρετείτε.

Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης

 «Δημιουργία Αλληλεγγύη» Παναγιώτης Μανούρης

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU