Νέα Ιωνία – Κείμενο στήριξης από Γκότση και +4 στην «Ενότητα» και στον Χρήστο Κανλή

Κείμενο στήριξης στην «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» και στον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Κανλή υπογράφουν ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης, καθώς και οι για χρόνια συμμετέχοντες στα κοινά, Γιάννης Κολμανιώτης, Όλγα Κατημερτζή, Βασίλης Καλογερόπουλος και Άγγελος Μελεμενής.

Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε μια παραφιλολογία στο παρασκήνιο των τοπικών πραγμάτων της Νέας Ιωνίας, ότι η στήριξη του Ηρακλή Γκότση -και γενικώς των ανθρώπων που τον ακολουθούν εδώ και δεκαετίες- στον Χρήστο Κανλή, δεν είναι δεδομένη, ενώ κάποιοι το πήγαιναν ακόμη παραπάνω υποστηρίζοντας ότι θα στηρίξει εμμέσως άλλη παράταξη.

Ωστόσο με την συγκεκριμένη ανοικτή επιστολή, όλα αυτά έρχονται να διαψευστούν, ενώ την επιστολή υπογράφουν και άλλοι που μέχρι τώρα δεν είχαν δημοσιοποιήσει τη θέση τους.

Ηρακλής Γκότσης
Όλγα Κατημερτζή
Βασίλης Καλογερόπουλος
Γιάννης Κολμανιώτης
Άγγελος Μελεμενής

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Εμείς που υπογράφουμε, δηλώνουμε παρόντες στον αγώνα της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Κανλή και όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού.

Πιστεύουμε πως ο Χρήστος Κανλής, έχει αποδείξει πως έχει τη γνώση, την εμπειρία, το ήθος και το δημοκρατικό πνεύμα συνεργασίας και με τους συνεργάτες του αλλά και με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αρετές που είναι απαραίτητες και εγγυώνται την επανεκκίνηση των μεγάλων έργων που ακυρώθηκαν βίαια και αναίτια από την σημερινή δημοτική αρχή, αλλά και την επιστροφή στην κανονικότητα των θεσμικών οργάνων του Δήμου, το σεβασμό στο Δημοτικό Συμβούλιο, τους φορείς, τα σωματεία, τους συλλόγους και όλους τους πολίτες της Νέας Ιωνίας.

Η 4ετία της κας Θωμαίδου αποτελεί όνειδος για τις δημοκρατικές παραδόσεις της πόλης μας και πρέπει να λήξει.

Καλούμε κάθε Ιωνιώτη και Ιωνιώτισσα να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια και να ψηφίσει «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», να ψηφίσει Χρήστο Κανλή.

Ηρακλής Γκότσης, Γιάννης Κολμανιώτης, Όλγα Κατημερτζή,

Βασίλης Καλογερόπουλος, Άγγελος Μελεμενής

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU