Νέα Ιωνία: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ιωάννου – η τρίτη απώλεια για το Δημοτικό Συμβούλιο

Μία ακόμη θλιβερή είδηση για τη Νέα Ιωνία. Ο εκπαιδευτικός, δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Ιωάννου έφυγε από τη ζωή, μόλις στα 58 του χρόνια.

Είναι τραγικό ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Ιωνίας μετρά την τρίτη απώλεια μέλους του, μετά τον θάνατο του Νίκου Μπράτιμου και του Παναγιώτη Βλασσά…

Ο Γιάννης Ιωάννου γεννήθηκε το 1963 και ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά. Σπούδασε στο Τ.Ε.Φ.Α.Α του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών με μετέπειτα έκανε Μεταπτυχιακές σπουδές στην οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού.

Ήταν μόνιμος καθηγητής, μεταξύ άλλων στο λύκειο Μεταμόρφωσης και Διευθυντής του 7ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας. Βαλκανιονίκης στο στίβο στα 1.500 μέτρα (1981-1982)  και μέλος των εθνικών ομάδων στίβου στις κατηγορίες Εφήβων και Νέων.

Ο Γιάννης Ιωάννου συμμετείχε στα κοινά της Νέας Ιωνίας για πολλά χρόνια. Το 2019 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη Προοπτικής» με επικεφαλής τη Δήμαρχο Δέσποινα Θωμαϊδου και ανέλαβε πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας – ΟΠΑΝ Δήμου Νέας Ιωνίας.

Μεταξύ άλλων ήταν ιδρυτικός προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Στίβου «Ανατολή Νέας Ιωνίας», γυμναστής – υπεύθυνος φυσικής κατάστασης σε ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των κατηγοριών, λαμπαδηδρόμος στις Ολυμπιάδες της Μόσχας, της Αθήνας και του Τορίνο, μέλος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και του Α.Γ.Σ. Ανατολή Νέας Ιωνίας.


Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU