Κώστας Καραμπέτσος Νέα Ιωνία : Η ποδηλασία τον αποχαιρετά…

Πίνακας Περιεχομένων

Κώστας Καραμπέτσος Νέα Ιωνία : Ένας “αθλητάνθρωπος”, ο Ιωνιώτης Κώστας Καραμπέτσος, έφυγε πριν λίγες μέρες από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών. “Ερωτευμένος” με την ποδηλασία, αλλά και το χάντμπολ, μέσα από τον Όμιλο Φιλάθλων Νέας Ιωνίας – ΟΦΝΙ, αλλά και μέσα από τις δύο ομοσπονδίες.

Στη Νέα Ιωνία, γνωστός σε πολλούς από τη συμμετοχή του στα αθλητικά κοινά – και όχι μόνο. Το zonews.gr τον αποχαιρετά με ένα μικρό φωτορεπορτάζ από την αγαπημένη του ποδηλασία: Νέα Ιωνία, 2008, ποδηλατικός γύρος:

Κώστας Καραμπέτσος Κώστας Καραμπέτσος

 

 

Νέα ΙωνίαΚώστας Καραμπέτσος – Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας τον αποχαιρετά

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, τον αποχαιρέτησε με το παρακάτω κείμενο:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και σύσσωμη η οικογένεια του αθλήματος, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Καραμπέτσου, που έφυγε από την ζωή την περασμένη Πέμπτη σε ηλικία 78 ετών. Η ελληνική ποδηλασία αποχαιρετά έναν από τους πιο αυθεντικούς, έντιμους και εργατικούς παράγοντες, που υπηρέτησαν το άθλημα. Ο Κώστας Καραμπέτσος διετέλεσε πέντε φορές γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου από το 1983, ενώ υπήρξε και εκπρόσωπος της ΕΟΠ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επί σειρά ετών. Αποτέλεσε σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα ανάπτυξης της ποδηλασίας στην Ελλάδα, από τις αρχές της δεκαετίας του 1980 και μετά. Βοήθησε τα μέγιστα στην ισότιμη ένταξη των γυναικών στο πελοτόν και ήταν πάντα στο πλευρό όλων των αθλητών, υψώνοντας πολλάκις τοίχος προστασίας.

Πέραν του τεράστιου έργου του στην Ελληνική Ομοσπονδία, ο Καραμπέτσος από το 1978 έως και το 2018 υπηρέτησε πιστά τον αγαπημένο του σύλλογο. Τον ιστορικό ΟΦ Νέας Ιωνίας, την ομάδα της γειτονιάς του, απ’ όπου πέρασε σχεδόν σε όλα τα πόστα (έφορος, αντιπρόεδρος, γενικός γραμματέας κ.ά), συμβάλλοντας με τον τρόπο του στην ανάπτυξή του. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Κόκκινο Μήλο Νέας Φιλαδέλφειας. Αντί στεφάνου η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας θα καταθέσει χρηματικό ποσό στο ίδρυμα θηλέων «ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ» στην Νέα Ιωνία».

Δείτε εδώ

Δείτε εδώ

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU