Δήμος Νέας Ιωνίας: “Δίνουμε χρώμα, δίνουμε ζωή σε κάθε γειτονιά της πόλης μας!”

Συνεχίζονται οι εργασίες ευπρεπισμού και αισθητικής αναβάθμισης διαφόρων σημείων στη Νέα Ιωνία μας, μετατρέποντας γκρίζους χώρους σε πολύχρωμα και καλαίσθητα έργα τέχνης που ομορφαίνουν τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης.

Με στοχευμένες εργασίες καταφέραμε να αλλάξουμε όψη και να αναβαθμίσουμε αισθητικά τη γέφυρα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, αλλά κυρίως να εξασφαλίσουμε την ασφαλή διέλευση πεζών και οχημάτων σε ένα κομβικό σημείο της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, με νέες ευφάνταστες χρωματιστές δημιουργίες δώσαμε έναν ζωντανό τόνο στη γέφυρα, χρωματίσαμε τις βάσεις της, καθώς και τοποθετήσαμε κολωνάκια σήμανσης ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των διερχομένων.

Σε σχετικό μήνυμά της, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου σημειώνει: «Με έμπνευση, επιμονή και εργατικότητα συνεχίζουμε να δίνουμε χρώμα στην καθημερινότητά μας και να βελτιώνουμε με παρεμβάσεις ουσίας κάθε πλατεία, κάθε γειτονιά της πόλης μας! Η Νέα Ιωνία μας αλλάζει, γίνεται μια όμορφη, καθαρή και ανθρώπινη πόλη!».

Αναβαθμίζουμε τις γειτονιές μας!

Δίνουμε χρώμα στις ζωές μας!

Συνεχίζουμε να αλλάζουμε την πόλη μας!

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU