Νέα Ιωνία – Προσοχή, κυκλοφοριακές αλλαγές στους Αγίους Αναργύρους για έναν μήνα

Ουσιαστικά μη προσβάσιμο θα είναι οδικώς από αύριο Δευτέρα 29 Μαΐου και για έναν μήνα το κομμάτι της Παλαιών Πατρών Γερμανού που περνάει μπροστά από την εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, λόγω έργων.

Επίσης θα αλλάξει κατεύθυνση η κυκλοφορία και στην οδό Αγίων Αναργύρων, που είναι το άλλο κομμάτι του δρόμου γύρω από την εκκλησία, ενώ θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση σε τμήματα γύρω δρόμων, όπως η οδός Σπάρτης, που αποτελούν τμήματα της παρακαμπτήριας διαδρομής που αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία σε ανακοίνωσή της.

Αριστερά η Παλαιών Πατρών Γερμανού που θα κλείσει εντελώς για έναν μήνα, δεξιά η Αγίων Αναργύρων που θα αλλάξει κατεύθυνση η ροή της κυκλοφορίας

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 29.05.2023 έως 30.06.2023 και καθ’ όλο το 24ωρο θα πραγματοποιούνται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμου Ν. Ιωνίας, ως εξής:

 

-Πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κώστα Βάρναλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ευαγγελικής Σχολής.

 

-Αμφιδρόμηση της οδού Αγίων Αναργύρων σε όλο το μήκος της, μεταξύ των οδών Ικαρίας και Παλαιών Πατρών Γερμανού, με αμφίπλευρη απαγόρευση στάσης και στάθμευσης.

 

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης εκατέρωθεν του οδοστρώματος επί όλων των οδών, τμήματα των οποίων αποτελούν τμήματα της παρακαμπτήριας διαδρομής.

 

 

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής:

 

-Για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Κώστα Βάρναλη:

Στην κατεύθυνση προς Νέα Φιλαδέλφεια, μέσω της οδού Σπάρτης.

 

-Για τα οχήματα που κινούνται στην οδό Κώστα Βάρναλη:

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, μέσω της οδού Σπάρτης και της Λεωφ. Ηρακλείου.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU