Νέα Ιωνία: Να αγαπάς (στη νοηματική από το 4ο δημοτικό σχολείο)

Το παρακάτω βίντεο δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2020 στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας που συμμετείχε η Ε’ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας Αττικής. Το πρόγραμμα είχε στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των μαθητών σε θέματα που αφορούν άτομα με αναπηρίες, την ενσυναίσθηση, την αποδοχή, τον σεβασμό και την εξοικείωσή τους με τη διαφορετικότητα. Οι μαθητές που συμμετείχαν τελειώνουν φέτος τη ΣΤ’ τάξη και αποχαιρετούν το Δημοτικό μας σχολείο, παίρνοντας μαζί τους γνώσεις, αξίες, αναμνήσεις και όμορφες στιγμές που θα τους συντροφεύουν στη ζωή τους. Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας τα παιδιά μεταδίδουν το σημαντικότερο μήνυμα και «δίνουν νόημα» στη σπουδαιότερη αξία: την ΑΓΑΠΗ.

Το τραγούδι που απέδωσαν οι μαθητές μας στη νοηματική είναι το «Να αγαπάς» https://www.youtube.com/watch?v=RI0ICwKPsVA σε στίχους Νίκου Βελιώτη και μουσική και ερμηνεία Παντελή Θαλασσινού.

Ευχαριστούμε θερμά για την καθοδήγησή τους στη διδασκαλία της νοηματικής του τραγουδιού τους: Αυγουστάκη Κατερίνα, Ξανθάκη Μαρία και Σαμαρά Κωνσταντίνο.

Υπεύθυνες οργάνωσης και υλοποίησης προγράμματος και βίντεο:
Βέρα Ρουσιάνου (ΠΕ70.50) – Γωγώ Κοσσιώρη (ΠΕ71)

Δασκάλες Ε’ και ΣΤ’ τάξης κατά την περίοδο 2019-2021:
Σταυρούλα Βούλγαρη (ΠΕ70) – Λίνα Νοδάρου (ΠΕ70)

Διευθυντής Σχολείου:
Αθανάσιος Ράνιος (ΠΕ70)

Επεξεργασία βίντεο:
Νίκος Βρυώνης

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU