Νέα Ιωνία: Ο «Ίκαρος» υποδέχθηκε την Αναστασία Αντωνοπούλου από το Ναϊρόμπι της Κένυας

Επέστρεψε -την περασμένη Τρίτη- από το Ναϊρόμπι της Κένυας, όπου διεξήχθει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, η εθνική μας ομάδα Κ20.

Μεγάλη συγκίνηση για την αθλήτρια του Γ.Σ. Ικάρου Νέας Ιωνίας Αναστασία Αντωνοπούλου, καθώς αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και φίλες και συναθλήτριες της την περίμεναν στο αεροδρόμιο να την υποδεχθούν και να την συγχαρούν.

Όπως σημειώνει ο «Ίκαρος» “Η Αναστασία είναι το πρότυπο που θα έπρεπε να έχουν όλα τα παιδιά και είναι τιμή μας να την έχουμε στους κόλπους της αθλητικής μας οικογένειας”.

Υπενθυμίζεται ότι η Αναστασία Αντωνοπούλου κατέλαβε την 9η θέση στα 10.000 μ. βάδην. Η αθλήτρια αν και ανήκει στην κατηγορία Κ18 κατάφερε στον αγώνα στόχο της χρονιάς να τερματίσει με 49.31.80 και να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ 49.49.42, το οποίο πραγματοποίησε  πρόσφατα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν, όπου τερμάτισε στην 13η θέση.

Η αθλήτρια του αναγνωρισμένου για τις επιτυχίες του στο βάδην, Ηλία Γκαραβέλα ξεκίνησε με σύστημα και κατάφερε ανεβάζοντας ρυθμό να κερδίζει θέσεις.

Η Αντωνοπούλου συμμετείχε φέτος, λόγω πολλών ακυρώσεων αγώνων εξαιτίας του covid 19, μόνο σε δύο διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, σε μεγαλύτερη κατηγορία, και μας δείχνει τις δυνατότητες της για ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα την επόμενη χρονιά.

“Συγχαίρουμε την Αναστασία, για την προσήλωση στον στόχο της, το ήθος και την σεμνότητά της και τον προπονητή της Ηλία Γκαραβέλα που απέδειξε για ακόμη μια φορά την ικανότητα του να αναδεικνύει τα ταλέντα και να τα προωθεί”, καταλήγει η ανακοίνωση του «Ίκαρου».

 

Δείτε την ανάρτηση του Ηλία Γκαραβέλα:

 

Να σημειωθεί ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα αθλητική σεζόν. Δείτε την ανάρτηση του «Ικάρου»:

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU