Νέα Ιωνία: Συνεχίζονται οι «Βραδιές Κινηματογράφου 2021» του δήμου στην πλατείας Αγίου Γεωργίου

Με μεγάλη προσέλευση συνεχίζονται οι «Βραδιές Κινηματογράφου 2021» του Δήμου Νέας Ιωνίας 
Στον δροσερό και άνετο χώρο της πλατείας Αγίου Γεωργίου στο κέντρο της πόλης, ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές που προσελκύουν καθημερινά μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας κάθε ηλικίας.
Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας (ΟΠΑΝ) εξασφάλισε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες και ξεκαρδιστικά κινούμενα σχέδια που γεμίζουν τις βραδιές του Ιούλη με παιδικά χαμόγελα αλλά και τη μαγεία του κινηματογράφου.
Την πρώτη προβολή για τους ενήλικες, παρακολούθησε η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου η οποία σε ένα σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε το κοινό λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο ΟΠΑΝ και οι εργαζόμενοι του Δήμου μας, κατέβαλαν και φέτος κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας προσφέρουμε μια ποιοτική ανέξοδη και δροσερή διέξοδο διασκέδασης στους ενήλικες, στις οικογένειες και στα παιδιά που παραμένουν τις καλοκαιρινές μέρες στη Νέα Ιωνία μας. Ευελπιστούμε να απολαύσετε το πρόγραμμα και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί μας».
Οι «Βραδιές Κινηματογράφου 2021» συνεχίζονται έως τις 29 Ιουλίου, για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Κατά τη διάρκεια των προβολών τηρούνται οι ισχύοντες υγειονομικοί κανόνες από κάθε θεατή καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο.
Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU