Νέα Ιωνία – ΒΙΝΤΕΟ: Με καταγωγή & από τη Νέα Ιωνία η πρώτη των πρώτων των φετινών επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι., Σοφία Βάγια.

Με καταγωγή και από τη Νέα Ιωνία, από την πλευρά της μητέρας της, είναι η πρώτη των πρώτων των φετινών επιτυχόντων στα Α.Ε.Ι., Σοφία Βάγια.

Η Σοφία, είναι κόρη του Ευάγγελου Βάγια και της Αλεξάνδρας Χατζημιχαήλογλου (η οποία είναι μέλος της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας που εδρεύει στη Νέα Ιωνία), κόρη με τη σειρα της του Ζαχαρία Χατζημιχαήλογλου, με καταγωγή από τη Νέα Ιωνία.

 

 

.

Η Σοφία συγκέντρωσε 19.866 μόρια. Είναι η πρώτη σε βαθμολογία στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και η 3η μεγαλύτερη βαθμολογία όλων των εποχών.

Η Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας συγχαίρει την μαθήτρια και μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν προτίθεται να την τιμήσει σε σχετική εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ “Με σχεδόν 20 μπαίνει στη Νομική της Αθήνας η Σοφία Βάγια και μιλάει στην ΕΡΤ για το πως αρίστευσε στις Πανελλαδικές. Η πρώτη της επιλογή η Νομική καθώς όπως είπε: «Είναι και η μητέρα μου δικηγόρος και έχω γνωρίσει από μικρή το χώρο. Στη μαθητική μου πορεία συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι που πραγματικά μου ταιριάζει».

Η αριστεύσασα Σοφία αναφέρθηκε και στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εν μέσω πανδημίας: «Τους πρώτους 2-3 μήνες που είχαμε κλείσει ενώ όλοι ήταν εκνευρισμένοι και στεναχωρημένοι εγώ χαιρόμουν γιατί μπορούσα να ξεκλέβω λίγες ώρες για να ξεκουραστώ. Αλλά μετά τα Χριστούγεννα ήταν πολύ δύσκολα ψυχολογικά».

Στο… εισιτήριο της επιτυχίας της συγκεντρώνει 19,9: Έκθεση 19,6, Αρχαία και Κοινωνιολογία 20 και Ιστορία 19,8.”

Δείτε τι είπε η Σοφία Βάγια στην ΕΡΤ:

Η πρώτη των πρώτων μιλάει στην ΕΡΤ για την επιτυχία της – Με 19,9 στη Νομική (video)

Η πρώτη των πρώτων μιλάει στην ΕΡΤ για την επιτυχία της – Με 19,9 στη Νομική (video)

 

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU