Νέα Ιωνία: Υποτροφίες από το Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου

Το “Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου”, θα χορηγήσει Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού για το Ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019 σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι -Α.Τ.Ε.Ι, αριστούχους αποφοίτους των Λυκείων της Νέας Ιωνίας με οικονομικά κριτήρια.

Παρακαλούμε λοιπόν:

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές – τριες που προέρχονται από τα σχολεία της Β’/θμιας Εκπαίδευσης της Νέας Ιωνίας, να επικοινωνήσουν με το «Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου», που εδρεύει στο Δημοτικό κατάστημα Νέας Ιωνίας, Αγίου Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου, στο τηλέφωνο 213-2000483 ή στο email του Κληροδοτήματος : kantoniouannasbvziou@email.com (κα. Μαρία Φραντζέσκου 2ος όροφος), ώστε να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αίτηση, δηλούμενο στη Δ.Ο.Υ. οικογενειακό εισόδημα έτους χρήσης 2018, εκκαθαριστικό 2018, και αναλυτική βαθμολογία).

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα προσκομίζονται το αργότερο έως την 29/10/2021, κατόπιν ραντεβού λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που αφορούν τον Covid 19, σε κλειστό φάκελο σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ν. 4624/2019, με το ονοματεπώνυμο του αιτούντος προς το «Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου» ή στο email του Κληροδοτήματος.

Για το Δ.Σ του Κληροδοτήματος

Η Πρόεδρος

Δέσποινα Θωμαΐδου

Δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Avatar photo
Το Ηράκλειο Αττικής και η Νέα Ιωνία στο διαδίκτυο. Και όχι μόνο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU